Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Γιώργος Πότσης : "Πρωταρχικός στόχος η παραμονή στην κατηγορία" (Video)


Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής της Αναγέννησης Κεφαλοβρύσου, Γιώργος Πότσης, με αφορμή την προετοιμασία της ομάδας, όπου αρχικά ευχήθηκε καλή σεζόν σε όλους, χωρίς τραυματισμούς.

Στη συνέχεια μίλησε για τη διοίκηση, που έχει κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια, ώστε να κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος του περσινού ρόστερ, οπότε υπάρχει μια βάση. Κάναμε μεταγραφές που θεωρούμε ότι θα ταιριάξουν στη φιλοσοφία της ομάδας, αν είναι ηχηρές ή όχι οι μεταγραφές θα φανεί μέσα στο γήπεδο.

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο στόχος πάντα για μια ομάδα που αλλάζει κατηγορία είναι η παραμονή της σε αυτή. Αν γίνει και πρωτάθλημα ενός Ομίλου στην Α΄ Ερασιτεχνική, που ακούγεται, θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με πολλούς αγώνες, αλλά αυτό είναι καλό για το ερασιτεχνικό.

Για το γηπεδικό μας είπε πως ο ίδιος δεν γνωρίζει ακριβώς, η διοίκηση όμως κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα να επιστρέψει σαν έδρα στο γήπεδο Κεφαλόβρυσου.

Για την αργοπορία στο να βγει η προκήρυξη του πρωταθλήματος και οι ημερομηνίες έναρξης, είπε πως έχουν αργήσει λίγο τα πράγματα, όλοι ξεκινήσαμε προετοιμασία σύμφωνα με ότι έχουμε ακούσει θεωρητικά μόνο και αυτό δυσκολεύει αρκετά το έργο και των προπονητών.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου