Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Βουνοπλαγιά : "Ποιος θα ζητήσει μια συγνώμη ;;; Ποιος θα μας δώσει τα χρήματα μας πίσω ;;;"


Μια ακόμα ανακοίνωση που εκφράζει τη λύπη και τον θύμο για τη διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, αυτή τη φορά από τον Αλμυρό Βουνοπλαγιάς.

Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα παιδιά που ασχολούνταν τα τελευταία χρόνια με το σωματείο, απογοητευμένα από όσα γίνονται, να σταματήσουν την ενασχόληση τους με την ομάδα


Η ανακοίνωση της ομάδας :

"Με μεγάλη μας λύπη ζούμε μια παρωδία της ελληνικής πραγματικότητας και στ ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.. ΕΠΟ και ΓΓΑ ΕΠΟ και Αυγενάκης όπως θέλετε πείτε το δίνουν την δική τους μάχη προσπαθώντας να βρούνε μια κοινή λύση για το "ΚΑΛΟ" του ερασιτεχνικού.. θα θέλαμε κάποιος απ' τους "ΑΠΟ ΠΑΝΩ" να μας πει :

ΠΟΙΟΣ θα μας δώσει τα χρήματα μας πίσω; χρήματα για δελτία, γιατρούς, συμμετοχή, εξετάσεις, μητρώο, εκλογές όλα αυτά τα ωραία και υποχρεωτικά για κάθε σωματείο!

ΠΟΙΟΣ θα ζητήσει μια συγνώμη απ' τους ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητή μας που παλεύουν απ' τν Αύγουστο μέχρι να γίνει η μεγάλη μέρα και τα βρούνε τα μεγαθήρια μεταξύ τους και κλωτσήσουνε το τόπι αφήνοντας το σπίτι τους και την δουλειά τους λίγο πιο πίσω!

ΠΟΙΟΣ απ' εμάς θα συνεχίσει με την ίδια όρεξη κ μεράκι να φροντίζουμε αυτά τα παιδιά;! αυτά τα γήπεδα που θα γίνουν χωράφια για τα πρόβατα;!

ΠΟΙΟΣ θα έχει κίνητρο;;

ΠΟΤΕ θα σκεφτείτε όλοι εσείς και λίγο εμάς;;;; ΠΟΤΕ;;

 

Υ.Γ. Καληνύχτα ερασιτεχνικό, ΖΕΛΟΒΑ ΑΟΥΤ"


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου