Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Κεφαλόβρυσο : Μετά από χρόνια επέστρεψε στην Α΄ με διπλό, 1-3 την Ηλιόκαλη


Μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε στην Α΄ Ερασιτεχνική το Κεφαλόβρυσο και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, παίρνοντας νίκη εκτός έδρας με σκορ 1-3 μέσ’ την Ηλιόκαλη!

Αν και οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο σκορ, τελικά τα «αγριοκάτσικα» κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν λίγο πριν την ανάπαυλα και στο δεύτερο ημίχρονο γύρισαν «τούμπα» το ματς.

Στο 15΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Λάμπρου, αποκρούει ο Τσόλης. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, παράλληλη μπαλιά του Παππά Γ. από αριστερά, προβολή του Καρυωτάκη από κοντά για το 1-0. Πέρασε ώρα γιαν γίνει η επόμενη αξιόλογη φάση, αλλά όταν ήρθε στο 44΄ έγινε και γκολ. Ο Τάχιας πάσαρε ωραία στον Τσάγκα, φοβερό σουτ του δεύτερου εκτός περιοχής και η μπάλα στο πλεχτό για το 1-1.


Στην επανάληψη τα «αγριοκάτσικα» μπήκαν δυναμικά, ο Πότσης σούταρε, ο Τσόλης απέκρουσε και στη συνέχεια ο Γιάκος σημάδεψε το δοκάρι. Δυο λεπτά μετά ολική ανατροπή στο ματς, εκτέλεση φάουλ του Πότση από αριστερά, βρίσκει τη μπάλα ο Καππίας και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Στο 68΄ ωραίος συνδυασμός των φιλοξενούμενων, τελικός αποδέκτης ο Τάχιας, που με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-3. Στο 72΄σουτ του Μπίνα, αποκρούει ο Γεωλδάσης. Τρία λεπτά μετά σουτ του Γιάκου, ξανά σημαδεύει δοκάρι ο παίκτης του Κεφαλόβρυσου. Στο 78΄ ο Παππάς Γ. πιάνει καλό σουτ, αποκρούει ο Γεωλδάσης. Στη συνέχεια ξανά οι ίδιοι πρωταγωνιστές και πάλι αποκρούει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων,.

 

ΠΑΟ Ηλιόκαλης (Σωτήρης Δογορίτης) : Τσόλης, Λαμπρίδης, Παππάς, Παγώνας, Θανάσης, Τζώρτζης, Πανταζής, Κλεισούρας, Καρυωτάκης (70’ Μπίνας), Παππάς Γ, Παππάς Π.

 

Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου (Γιώργος Πότσης) : Γεωλδάσης, Λάμπρος, Κούτρας, Καππίας, Τερζής, Μπάσιος (73’ Μακολλάρι Μ), Πότσης, Τάχιας, Ντόντης (73’ Καμονάς), Γιάκος (88’ Μακολλάρι Ντ), Τσάγκας (84’ Γότσης)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου