Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

"Χ"ορταστική ισοπαλία για Αγία Μαρίνα και Μέτσοβο


Μοιρασιά στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Μέτσοβο, αλλά με αρκετά γκολ και τελικό σκορ 3-3!

Οι «μπλε» βρέθηκαν με 0-2 μπροστά στο σκορ, αρχικά ο Γκρέμος έκλεψε τη μπάλα από τους αντίπαλους αμυντικούς και πάσαρε στον Μούστο για το 0-1 και το δεύτερο γκολ του Μετσόβου πέτυχε ο Νάκος με πλασέ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκρέμου.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μείωσαν με πλασέ του Τσίκα Θ., έπειτα από κάθετη πάσα του Ζώτου και έκανε το 2-2 πάλι με τον Τσίκα Θ., που βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε.


Στη συνέχεια το Μέτσοβο πέτυχε ένα γκολ για το 2-3, το οποίο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους, πως δεν τηρήθηκε το fair play. Ο Νάκος σκόραρε έπειτα από σέντρα του Ναζίρη, όμως οι ιθύνοντες της Αγίας Μαρίνας φωνάζουν πως είχαν βγάλει τη μπάλα έξω για λόγω fair play πιο πριν. Ο Νάκος μιας και δεν άκουσε όταν σκόραρε τι συνέβη ζήτησε να δεχτεί γκολ η ομάδα του, κάτι που όμως δεν βρήκε σύμφωνους τους ιθύνοντες του Μετσόβου και το παιχνίδι συνεχίστηκε ως έχει. Από πλευράς φιλοξενούμενων τονίζουν πως δεν είναι ξεκάθαρη περίπτωση που πρέπει να τηρηθεί fair play. 

Τελικά το 3-3 έγινε από την «άσπρη βούλα» προς το τέλος του ματς, με τον Τσίκα Θ.  να ανατρέπεται από τον Κάτσενο Ε. εντός περιοχής και ο ίδιος να εκτελεί εύστοχα την εσχάτη των ποινών.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν όμως κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν, μιας και ο Νάκος σημάδεψε δυο φορές τα δοκάρια, μια με πλασέ μια με κεφαλιά, σε μια άλλη φάση πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά αστόχησε. Ενώ ευκαιρία είχε και ο Γκρέμος. Για τους γηπεδούχους κάποιες καλές στιγμές είχαν οι Τσίκας Χ. και Ζώτος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου