Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Έφυγε με το διπλό η Κόνιτσα - Στο τέλος πήγε να πάρει το βαθμό το Σταυράκι


Με το διπλό έφυγε από το Σταυράκι η Πίνδος Κόνιτσας και τελικό σκορ 1-2 στην πρεμιέρα της Α΄ Ερασιτεχνικής!

Οι «ακρίτες» προηγήθηκαν με 0-2 αρκετά νωρίς, εκμεταλλευόμενοι τις στημένες φάσεις, στις οποίες είναι αρκετά καλοί. Έχασαν κι άλλες δυο πολύ καλές διπλές ευκαιρίες, μια σε κάθε ημίχρονο.

Το Σταυράκι από την άλλη πήρε πολύ τα πάνω προς τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, μείωσε στις καθυστερήσεις, αλλά ήταν ήδη αργά. Διαμαρτύρεται και για μια φάση, ότι ανατράπηκε ο Πράσσος μέσα στην περιοχή. Δυστυχώς η κάμερα δεν έχει πιάσει καλά τη συγκεκριμένη φάση. Επίσης είχε κι έναν σοβαρό τραυματισμό, αφού ο Κρασσόπουλος έσπασε κάποιο δόντι του.


Μόλις στο 8ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ με ωραίο γυριστό σουτ του Κίτσου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Δημόπουλου. Δέκα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι απειλούν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πεπόνη, η μπάλα περνάει λίγο έξω. Στο 20΄ η Πίνδος κάνει το 0-2 με απευθείας χτύπημα φάουλ του Δημόπουλου, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως ο διαιτητής σφύριξε πριν πάρει σωστή θέση ο τερματοφύλακας Κάτσιος, που ακόμα έφτιαχνε το τείχος.

Στο 26΄ είχαμε ένα δυσάρεστο περιστατικό, με τον τραυματισμό του νεαρού Κρασσόπουλου των γηπεδούχων σε μονομαχία με τον Σπανό Α.. Του έσπασε το δόντι και αποχώρησε με αίματα από τον αγωνιστικό χώρο, όπου μετά λίγο έγινε αλλαγή.

Στο 28΄ ευκαιρία για το Σταυράκι, γίνεται γέμισμα στην περιοχή, προβολή του Βαλάρη και η μπάλα περνάει λίγο άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό αντεπίθεση για την Κόνιτσα, ο Λάμπρου Ν. από δεξιά πασάρει στον Ντενόπουλο αριστερά, σουτ του δεύτερου, με τα πόδια αποκρούει ο Κάτσιος. Στο 31΄ διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ο Μουρεχίδης μπαίνει στην περιοχή από αριστερά, πλασάρει, διώχνει αμυντικός του Σταυρακίου στη γραμμή, έρχεται ο Κίτσος και σουτάρει από κοντά, ξανά διώχνει η άμυνα των γηπεδούχων.


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μένουν με 10 παίκτες από το 52΄, όταν ο Λάμπρου Ν. σε φάση αντεπίθεσης ανατρέπεται από τον Κώστα, ο οποίος αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα, μιας και ήταν τελευταίος παίκτης.  Στο 55΄ μεγάλη ευκαιρία για την Κόνιτσα να βάλει και τρίτο τέρμα, ο Λάμπρου Ν. μπήκε από δεξιά, πάσαρε, σουτ του νεαρού Τσαλιαμάνη, πάνω σε πεσμένους παίκτες του Σταυρακίου η μπάλα, νέο σουτ από τον Μουρεχίδη και πάλι σε σώματα συμπαικτών και αντιπάλων η μπάλα.

Μετά περνάει πολύ ώρα χωρίς κάτι αξιόλογο, αλλά με το Σταυράκι να έχει ανεβάσει στροφές στα τελευταία λεπτά. Στο 88΄ ο Πεπόνης κάνει ένα σουτ στη κίνηση από δεξιά, ελάχιστα άουτ από το απέναντι δοκάρι η μπάλα. Στο 90΄ κόρνερ του Πεπόνη, κεφαλιά του Κασιούμη, λίγο έξω η μπάλα. Στο 92΄ σέντρα του Πόλιου, κεφαλιά του Πράσου, λίγο έξω η μπάλα. Στο 94΄ έρχεται τελικά το γκολ για το Σταυράκι, σε φάση αντεπίθεσης ο Πράσσος μπαίνει από δεξιά στην περιοχή, πλασάρει και μειώνει σε 2-1. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος, καθώς αμέσως μετά ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη της αναμέτρησης.

 

ΣΤΑΥΡΑΚΙ : Κάτσιος, Ζάγκας (Τζούμας 67΄), Κολιός (Πόλιος 67΄), Κώστας, Καπατσέλης, Πράσσος, Κρασσόπουλος (Αγγέλης 30΄λ. τρ.), Αθανασίου, Πεπόνης, Βαλάρης (Κασιούμης 77΄), Λαμπράκης (Κακανούλιας 77΄)

ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ : Χατζηρούμπης, Ντότης, Λάμπρου Λ., Σπανός Α. (Γαλανός 77΄), Σπανός Χ., Ντεντόπουλος (Τσαλιαμάνης 46΄), Κίτσος (Κυρτζόγλου Α. 67΄). Σπανός Δ. (Χαλούλος 46΄), Λάμπρου Ν., Δημόπουλος, Μουρεχίδης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου