Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Ισοπαλία στην πρεμιέρα για Αμφιθέα και Νεοχωρόπουλο με σκορ 2-2


Πρώτο ματς στην ιστορία της στην Α΄ Ερασιτεχνική η Αμφιθέα και λίγο ήθελε να πάρει την νίκη, αλλά τελικά ήρθε ισόπαλη 2-2 με το Νεοχωρόπουλο!

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν μα 2-0, ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, όμως στη συνέχεια οι «γαλάζιοι» ανέβασαν στροφές και παραλίγο να γυρίσουν το ματς.

Πρώτη καλή στιγμή στο για το Νεοχωρόπουλο με κεφαλιά του Μπουκουβάλα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 18΄ σουτ του Σκαργιώτη, απέκρουσε ο Γκουγιάννος. Στο 25΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιλιάφα Ε. και η Αμφιθέα γράφει το 1-0. Στο 35΄ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Βλαχόπουλο και στο 43΄ ευκαιρία με τον Κολόκα.


Με γκολ μπήκαν και στην επανάληψη οι «πράσινοι», κόρνερ του Κολόκα, κεφαλιά του Βλαχόπουλου και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο 60΄ ο Βλαχόπουλος έχασε ευκαιρία σε φάση τετ-α-τετ, ώστε να διευρύνει κι άλλο το σκορ. Στο 69΄ παράλληλη μπαλιά του Ζήκου, αποδέκτης ο Λούζης, που πλάσαρε και μείωσε σε 2-1. Στο 73΄ ο Ζήκος διώχνει σε προσπάθεια του Βλαχόπουλου. Τρία λεπτά μετά ο Οικονόμου με κεφαλιά, μετά από σέντρα, ισοφαρίζει σε 2-2. Στο 84΄ πολύ καλή ευκαιρία του Λούζη και παραλίγο το Νεοχωρόπουλο να γυρίσει το ματς.

 

Αμφιθέα : Γκουγιάννος, Πιλιαφάς Κ., Καραγιαννης, Φάης (70΄ Ζώτος), Μπαρούτας, Πιλιαφάς Ε., Κίτος, Γκούμας, Βλάχοπουλος (79΄ Σδούκος), Κολόκας (66΄ Τσουμάγκας), Ανδρέου

 

Νεοχωρόπουλο : Βάσιος, Μαραγκός, Ζήκος, Βελογιάννης (40΄ Τέγος (90΄ Καρτάλης), Κασιμόπουλος, Μπουκουβάλας, Σκαργιώτης (65΄ Λούζης), Οικονόμου, Φώτος, Γιαννέτας (46΄ Πεπόνης), Μπαλαντάνης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου