Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Έμεινε ζωντανός από την "άσπρη βούλα", 2-2 μέσα στη Νίκαια


Ισοπαλία για Ιωνικό και Π.Α.Σ. Γιάννινα στη Νίκαια με τελικό σκορ 2-2!

Οι Γιαννιώτες παρότι βρέθηκαν με δυο γκολ πίσω στο σκορ από το 31΄, κατάφεραν και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας, με δυο κερδισμένα πέναλτι. Πέρα από τα πέναλτι όμως, στην επανάληψη φάνηκε πως ανέβασαν στροφές και πρώτη φορά δείχνουν «ψυχή» όταν έχει «στραβώσει» ένα ματς.

Στο 6ο λεπτό πρώτη καλή στιγμή, ένα γυριστό του Ροσέρο, μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης. Στο 22΄σουτ του Άοσμαν, λίγο έξω η μπάλα. Στο επόμενο λεπτό γυριστό σουτ του Ελευθεριάδη, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 26΄ ο Άοσμαν στο κόρνερ, πασάρει όμως στον Λοβέρα και δεν γεμίζει, σουτ του δεύτερου, η μπάλα περνάει από πολλά σώματα, δεν βλέπει ο Αθανασίου και γίνεται έτσι το 1-0 για τον Ιωνικό. Στο 31΄ έρχεται και το 2-0, με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Άοσμαν, η μπάλα στο δεξί «γάμα». Στο 36΄ ο Π.Α.Σ. απειλεί πρώτη φορά ουσιαστικά, φάουλ του Μπιλμπάο, άστοχη έξοδος του Χουτεσιώτη, κεφαλιά του Εραμούσπε, στο δοκάρι η μπάλα.

Στο 50΄ μονοκόμματο σουτ του Λοβέρα, άουτ η μπάλα. Στο 52΄ αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, ο Φαντιγκά πάσαρε στον Άοσμαν, αυτός σε φάση τετ-α-τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Αθανασίου. Δυο λεπτά μετά σουτ του Τζίμα, χέρι το Βαλεριάνου μέσα στην περιοχή και πέναλτι για τον Π.Α.Σ.. Την εσχάτη των ποινών εκτελεί ο Εραμούσπε και μειώνει σε 2-1, κρατώντας ζωντανό τον «Άγιαξ» στο ματς. Στο 66΄ αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Ροσέρο πάσαρε στον Παμλίδη, σουτ του δεύτερου από καλή θέση, ψηλά πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 74΄ φάουλ του Σόρια, κεφαλιά του Κιάκου, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 82΄ δεύτερο πέναλτι υπέρ του Π.Α.Σ., ανατροπή του Τζίμα από τον Βαλεριάνο. Ο διαιτητής Τζήλος αρχικά έδειξε κόρνερ, αλλά με τη βοήθεια του VAR άλλαξε απόφαση και έστειλε τον Εραμούσπε και πάλι στην «άσπρη βούλα». Ο Αργεντίνος δεν αστόχησε ούτε τώρα και ισοφάρισε σε 2-2 για τους Ηπειρώτες. Στο 88΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Α.Σ. να γυρίσει «τούμπα» το ματς, παράλληλη μπαλιά του Κιάκου από αριστερά, ο Μορέιρα βρίσκει λίγο τη μπάλα, ο Μπάλαν στο δεύτερο δοκάρι δεν μπορεί να τη βρει και να τη στείλει στα δίχτυα.

 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Λοβέρα (86′ Μεντόσα), Φαντιγκά, Άοσμαν (80’  Μάσας), Κάνιας, Ελευθεριάδης (59’ Σεμπά), Μάντζης

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο (46’ Κιάκος), Ροσέρο, Παμλίδης (75’ Μορέιρα), Εραμούσπε, Ριένστρα (46’ Τζίμας), Μπάλαν


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου