Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Αγία Μαρίνα : Μπήκε φουριόζα στο πρωτάθλημα, νίκη με 3-2 επί της Ανατολής


Λίγος ο κόσμος, αλλά τυχερός όποιος βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, παρακολουθώντας ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με 5 γκολ, εναλλαγές στο σκορ και τελικά νίκη των γηπεδούχων επί της Ανατολής με σκορ 3-2!

Η Αγία Μαρίνα είναι η έκπληξη μέχρι στιγμής των δυο πρώτων αγωνιστικών, καθώς έχει πάρει 4 βαθμούς απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως είναι το Μέτσοβο και η Ανατολή. Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο πρώτο μισό του αγώνα είχαν τις ευκαιρίες και για άλλο τέρμα πριν του 0-1, αλλά σε πολλές περιπτώσεις έσωσε ο εκπληκτικός σήμερα τερματοφύλακας Πότσης. Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά, αρχικά ισοφάρισαν, μετά πήραν προβάδισμα και στο φινάλε το ματς έγινε πολύ δυνατό. Η Ανατολή αν και βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει δεν μπόρεσε να πάρει ούτε το βαθμό, αφού τις στοίχισαν κυρίως ατομικά λάθη στην άμυνα και στο τέρμα.


Στο 4ο λεπτό ο Σοκορέλης κλέβει από την άμυνα της Ανατολής, σουτάρει από καλή θέση, αλλά η μπάλα πάει ψηλά άουτ. Στο 10΄ η Ανατολή απαντά δυναμικά με δοκάρι, ο Ντασούτης πασάρει κάθετα στον Ζάραγκα, αυτός τετ—α-τετ με τον Πότση, πλασάρει και σημαδεύει το αριστερό κάθετο δοκάρι, στην εξέλιξη της φάσης ο Μιχαηλίδης κάνει το παράλληλο γύρισμα από αριστερά, αλλά δεν μπορεί κανείς συμπαίκτης του να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Οχτώ λεπτά μετά φάση διαρκείας στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, ο Μιχαηλίδης σουτάρει από πλάγια αριστερά εντός περιοχής και διώχνει αμυντικός ενώ η εστία είναι κενή στην απέναντι γωνία.

Περνάει ένα διάστημα χωρίς μεγάλη ευκαιρία, αλλά με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που πιέζουν. Στο 36΄ κάθετη πάσα του Τασιούλα στον Γιάννο, σουτ του δεύτερου από αριστερά, διώχνει σωτήρια σε κόρνερ ο Πότσης. Στο 43΄ ο Τασιούλας κάνει την παράλληλη πάσα από δεξιά, πλασέ του Γεωργιάδη, βγάζει σε κόρνερ ο Πότσης. Στο 45΄ έρχεται το 0-1 για τους «Πόντιους», όταν ο Ζάραγκας πασάρει από δεξιά στον Ορφανό, αυτός μόνος του μέσα στην περιοχή πλασάρει εύστοχα. Διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ οι παίκτες των γηπεδούχων.


Στην επανάληψη η Αγία Μαρίνα μπήκε πιο μαχητικά και φάνηκε πως θέλει να διεκδικήσει το παιχνίδι. Στο 65΄ έκανε μπαλιά ο Θεοχαρίδης, μπερδεύτηκαν οι αμυντικοί της Ανατολής, βγήκε και ο τερματοφύλακας Τόμπρας από την εστία, βρήκε την ευκαιρία ο Τσίκας Θ. και πλάσαρε για το 1-1. Στο 69΄ πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ανατολή να μπει ξανά μπροστά στο σκορ. Ο Γεωργιάδης βγαίνει τετ-α-τετ με τον Πότση, δεν μπορεί να τον νικήσει στη συνέχεια σε πλασέ του Ζάραγκα διώχνεται πάνω στη γραμμή της εστίας η μπάλα από αμυντικό των γηπεδούχων.

Σα να μην έφτανε αυτό στο 76΄ έρχεται κι άλλο χτύπημα για την Ανατολή, με τον Τσίκα Χ. να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του από τον Σχισμένο. Το εκτελεί ο ίδιος και γράφει το 1-2, φέρνοντας «τούμπα» το απαοτέλεσμα. Στο 78΄ ο έτερος Τσίκας, ο Χρήστος κερδίζει τις μονομαχίες, πιάνει ένα φοβερό σουτ εντός περιοχής, εξίσου απίστευτη και η απόκρουση του Τόρμπα.

Στο 81΄ η Ανατολή ξαναμπαίνει στο ματς ισοφαρίζοντας σε 2-2, όταν ο Τασιούλας κάνει ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά, πασάρει παράλληλα και σε κενή εστία ο Γεωργιάδης σκοράρει. Όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 90΄ Θεοχαρίδης γεμίζει και πάλι, ο Σοκορέλης κερδίζει τους αντιπάλους αμυντικούς, ο Τόμπρας έχει βγει εκτός εστίας και ο παίκτης των γηπεδούχων πλασάρει εύστοχα για το τελικό 3-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από συμπαίκτες και διοίκηση της ομάδας.

Μετά στα αποδυτήρια στήθηκε ένα μίνι πάρτι για το πολύ καλό ξεκίνημα της Αγίας Μαρίνας στο πρωτάθλημα!



ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ : Πότσης, Μήλος (Κωλέτσης 59΄), Τσιάβος, Παππάς Γ., Κωστούλας, Θεοχαρίδης, Σοκορέλης, Βαλανάς, Τσίκας Χ. (Λάππας 87΄), Τσίκας Θ., Ζώτος

ΑΝΑΤΟΛΗ : Τόμπρας, Γιάννος, Γκούμας Κ. (Αρτέμης 46΄), Σχισμένος, Δρόσος, Παππάς, Ντασούτης (Γεωργιάδης 14΄), Μιχαηλίδης (Δήμος 53΄), Ζάραγκας (Κιούρκας 77΄), Ορφανός, Τασιούλας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου