Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Θύελλα Κατσικάς : Ανατροπή στην ανατροπή και ζευγάρωσε τις νίκες


Δυο στα δυο για την περσινή πρωταθλήτρια Κατσικάς, που επικράτησε του γειτονικού Κουτσελιού με σκορ 3-2!

Αν και οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το εις βάρος του 1-0 σε 1-2, τελικά η Θύελλας κατάφερε να πάρει και δεύτερο «τρίποντο», αφού έκανε ανατροπή στην ανατροπή.


Οι ερυθρόλευκοι απείλησαν πρώτοι στο 7ο λεπτό με διπλή ευκαιρία του Καζαντζίδη. Στο 16΄ σουτ του Κακαράντζα Κ. εκτός περιοχής, βρίσκει τη μπάλα ο τερματοφύλακας Θεμελής και η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Δυο λεπτά μετά σουτ του Σκανδάλη, αποκρούει ο Θεμελής. Στο 38΄ ο Κωνσταντίνιδης εκτελεί φάουλ, ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι για χέρι σε παίκτη που ήταν στο τείχος. Την εσχάτη των ποινών εκτελεί ο Κατσίφας, αρχικά αποκρούει ο Θεμελής, αλλά στην επαναφορά ο Κατσίφας δεν αστοχεί για το 1-0.

Στην επανάληψη το Κουτσελιό ισοφάρισε στο 51΄ με πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φαρμάκη. Στο 56΄  το Κουτσελιό έφερε το ματς «τούμπα» με σκόρερ τον Δάσκαλο Α., που έκανε ωραίο πλασέ για το 1-2. Στο 63΄ σουτ του Σκανδάλη έξω από την περιοχή και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Το τελικό 3-2 έγραψε ο Κακαράντζας Κ. με κεφαλιά στο 83΄κόντρα στην παλιά του ομάδα, αλλά δεν το πανηγύρισε. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου