Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Φιλική νίκη για την Καστρίτσα, 5-2 τη Φιλιππιάδα


Φιλική αναμέτρηση είχαμε στο γήπεδο Καστρίτσας μεταξύ του τοπικού Αγροτικού και του Εθνικού Φιλιππιάδας με τελικό σκορ 5-2!

Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δίκαια πήραν μια ευρεία νίκη, αφού κάθε επίθεση τους μύριζε γκολ. Από την άλλη ο ιστορικός Εθνικός δεν θυμίζει την παλιά κραταιά ομάδα που επί σειρά ετών έπαιζε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Σήμερα αν εξαιρέσουμε τα δυο γκολ δεν απείλησε ξανά σημαντικά. Το ματς διήρκησε 80 λεπτά, με δυο 40λεπτο ημίχρονα.


Μόλις στο 1ο λεπτό ο Ηλίας Α. έκανε το σουτ από δεξιά, απέκρουσε ο Βαρέλης και ο Χριστακόπουλος σε κενή εστία έγραψε το 1-0. Στο 6΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσάπι για τους φιλοξενούμενους, λίγο έξω η μπάλα. Δυο λεπτά μετά δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου εκτός περιοχής, λίγο άουτ. Στο 17΄ πολύ ωραία κάθετη πάσα του Γιαννιώτη στον Αλεξίου, σουτ του δεύτερου, πέφτει και βγάζει σε κόρνερ ο Βαρέλης. Ο Διαμαντόπουλος εκτελεί το κόρνερ από αριστερά, η μπάλα βρίσκει στο πρώτο δοκάρι στον Κολιό και μπαίνει αυτογκόλ για το 2-0. Στο 34΄ έρχεται το 3-0, πολύ ωραίο συνδυασμός του Αλεξίου με τον Γιαννιώτη, ο δεύτερος με εξαιρετικό σουτ στέλνει τη μπάλα στο απέναντι «γάμα». Στο 36΄ ο Διαμαντόπουλος σεντράρει από αριστερά, κεφαλιά του Χριστακόπουλου και η μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έκαναν κάποιες αλλαγές και έδειξαν σημάδια ανάκαμψης. Στο 60΄ η πρώτη καλή στιγμή όμως είναι και πάλι για την Καστρίτσα, ο Γιαννιώτης κλέβει τη μπάλα από τους αντίπαλους αμυντικούς, βγαίνει τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν μπορεί να τον νικήσει και η μπάλα βγαίνει κόρνερ. Στο 64΄ οι φιλοξενούμενοι μειώνουν σε 4-1, ο Δημουλιάς εκτελεί φάουλ από δεξιά και ο Τσάπι με σουτ εντός περιοχή στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό. Στο 67΄ μπαλιά του Αλεξίου από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι η Γιαννιώτης απλά τη σπρώχνει στα δίχτυα για το 5-1. Στο 78΄ ωραία προσπάθεια των παικτών του Εθνικού από αριστερά και ο Γιάννος από κοντά μειώνει σε 5-2. Στο 80΄ τελευταία φάση του αγώνα, σουτ του Διαμαντόπουλου, σε σώματα η μπάλα, στην επαναφορά σουτ του Γιαννιώτη, λίγο έξω.

 

ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Παπαϊωάννου, Κοσυφαρίνης, Διαμαντόπουλος, Γόγολος, Κασίμης, Αργύρης, Σπαλιάρας, Ηλίας Α., Γιαννιώτης, Χριστακόπουλος, Παπαδόπουλος

Έπαιξαν και οι : Κυριακίδης, Κοζάκος, Ηλίας Μ., Τάσιος, Αλεξίου, Κυρικλίδης

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ : Βαρέλης, Κίτσος, Πάνου, Νίκου, Λίτος, Γούλας, Μαρκόπουλος, Τσάλι, Μπότσαρης, Κολιός, Ιωάννου

Έπαιξαν και οι : Δημουλιάς, Μέτος, Γιάννος, Κωσταγιαννάκης, Μπακοχρήστος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου