Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Γιάννης Καραφέρης : "Είχαμε μεγάλη αυταπάρνηση και θέληση για το αποτέλεσμα" (Video)


Ο προπονητής της Αγίας Μαρίνας, Γιάννης Καραφέρης, μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί της Ανατολής, παραχώρησε δηλώσεις, όπου αρχικά δήλωσε χαρούμενος που μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα έχουμε και πάλι ποδόσφαιρο στο ερασιτεχνικό.

Για το καλό ξεκίνημα της ομάδας του με 4 βαθμούς τις δυο πρώτες αγωνιστικές, τόνισε πως είναι πολύ ικανοποιημένοι καθώς ήρθαν απέναντι σε δυο πολύ δυνατούς αντιπάλους και στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών, όπως το φετινό.

Για το σημερινό αποτέλεσμα είπε πως η ομάδα του έχει μεγάλη αυταπάρνηση για το αποτέλεσμα, Με τέτοια εναλλαγή στο σκορ είναι πολύ σημαντικό που ήρθε η νίκη. Το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας είναι μικρό, οπότε πολλές φορές το ματς θα πάει πιο πολύ στη δύναμη, παρά στο καλό ποδόσφαιρο.

Για τις εμβόλιμες αγωνιστικές δήλωσε ότι είναι πολύ δύσκολο, καθώς οι ομάδες θα πρέπει να έχουν μεγάλο ρόστερ και οι περισσότερες στο ερασιτεχνικό δεν διαθέτουν. Αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιούμε τους ίδιους και τους ίδιους ποδοσφαιριστές και να έχουμε τραυματισμούς.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου