Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Κατσικά : Μια ακόμα νίκη, σε ένα "κρύο" ματς, 0-2 μεσ' τους Λογγάδες


Μια ακόμα νίκη πήρε η Κατσικά, μέσα στους Λογγάδες με σκορ 0-2, παραμένοντας μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Α΄ Ερασιτεχνικής!

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις εκατέρωθεν, με τους γηπεδούχους να παίζουν κυρίως αμυντικά και την Κατσικά να προσπαθεί να τους διασπάσει. Οι θερμοκρασίες εξάλλου ήταν πολικές, κάτι που επηρεάζει σίγουρα και τους ποδοσφαιριστές.

Στο 9΄ λεπτό ωραίο σουτ του Σκανδάλη, μετά από φάση διαρκείας, λίγο έξω η μπάλα. Στο 19΄ μεγάλη ευκαιρία για την Κατσικά, κάθετη του Κακαράντζα, ο Καζαντζίδης απέναντι από τον Καρδάνη, δεν μπορεί να το νικήσει με διπλή προσπάθεια και ο γκολκίπερ των Λογγάδων μπλοκάρει.

Στο 22΄ ο Γκουρμπάτσης σεντράρει από δεξιά όπως επιτίθεται ο Τιτάνας, ο Μελιγγιώτης πηδάει για να κόψει, η μπάλα φαίνεται να βρίσκει στο χέρι του, αλλά πιθανόν να είναι και εκτός περιοχής. Το ζητούμενο είναι ότι δεν δόθηκε τίποτα από τον διαιτητή ή τον βοηθό που έβλεπε καλύτερα τη φάση, με αποτέλεσμα να έχουμε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Στο 30΄ έρχεται το 0-1, κόρνερ του Κολιούση από δεξιά, φάση διαρκείας στην περιοχή, σουτ του Κακαράντζα και η μπάλα στα δίχτυα. Οχτώ λεπτά μετά ο Γιαννάκης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.


Στην επανάληψη και πάλι δεν είχαμε πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Στο 60΄ είχαμε μια φάση που ξεσήκωσε θύελλας αντιδράσεων από τους φιλοξενούμενους. Αρχικά ο Σκανδάλης σούταρε, απέκρουσε ο Καρδάνης, η μπάλα πάει αριστερά στον Καζαντζίδη, αυτός πασάρει στον Κακαράντζα, που σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα. Δεν έχει σηκωθεί η σημαία από τον βοηθό διαιτητή και οι παίκτες της Κατσικάς πανηγυρίζουν, από τους Λογγάδες παράγοντες και ποδοσφαιριστές διαμαρτύρονται έντονα στον βοηθό κ.Λιόντο και μετά από διαβούλευση με τον διαιτητή κ.Χατζηπαναγιώτου το γκολ ακυρώνεται. Ακολουθούν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων τώρα, με τον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Γιωτίτσα να αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Όλα ηρεμούν οχτώ λεπτά μετά, όταν ο Καζαντζίδης βγάζει την ασίστ στον Κακαράντζα, ο οποίος αποφεύγει ωραία τους αντιπάλους του και σουτάρει εύστοχα για το 0-2. Το μόνο που έγινε στη συνέχεια είναι μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάγια, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

 

ΛΟΓΓΑΔΕΣ : Καρδάνης, Σιδηρόπουλος, Κροκίδας, Λώλης, Μπονόβας, Παναγιώτου, Γκουρμπάτσης (Δραγάτης 80΄), Παπανικολάου (Γκούζος 73΄), Μπάγιας, Γκόλιας Ι., Χαριζάι

ΚΑΤΣΙΚΑ : Διαμάντης, Ψαρράς, Μελιγγιώτης (Κυριακίδης 84΄), Νικολάου, Πάνος, Πετρίδης, Σκανδάλης, Καζαντσίδης (Κωνσταντίνιδης 76΄), Κακαράντζας (Ριστάνης 84΄), Κολιούσης (Ταουμάνης 76΄), Παππάς (Γιαννάκης 28΄)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου