Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Εύκολη πρόκριση για την Κόνιτσα, κέρδισε με 0-6 την Α.Ε. Γιάννενα


Εύκολη πρόκριση για την Πίνδο Κόνιτσας από τη Β΄ Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, επικρατώντας με σκορ 0-6 της Α.Ε. Γιάννενα στο Ενωσιακό γήπεδο!


Την πρώτη καλή στιγμή στο ματς όμως την είχαν οι «οράνις», ο Αλιάι Ε.  έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Παπαγιάννη, αυτός σούταρε και Χαλκίδης έβγαλε σε κόρνερ. Στην πρώτη απειλητική στιγμή των φιλοξενούμενων ήρθε και το 0-1, ο Ντότης από δεξιά έβγαλε την ασίστ, πλασέ του Γαλανού από κοντά και η μπάλα στο πλεχτό. Στο 25΄ έρχεται και το 0-2, κόρνερ του Σπανού Δ. από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι με το στήθος ο Κίτσος σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 45΄ έρχεται και το 0-3, σουτ του Κίτσου εκτός περιοχής, στο δεξί δοκάρι η μπάλα, στην πλάτη του πεσμένου Αποστόλου και γκολ.

Με γκολ ξεκινάει και το 2ο ημίχρονο, πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Σπανού Δ. εκτός περιοχής, νικάει τον Αποστόλου για το 0-4. Δυο λεπτά μετά σέντρα του Σπανού Χ. από αριστερά, κεφαλιά του Γαλανού από κοντά, αποκρούει ο Αποστόλου. Στο 58΄ η μοναδική ευκαιρία της Α.Ε. Γιάννενα στο δεύτερο 45λεπτο, εκτέλεση φάουλ του Αλιάι Κ. από δεξιά, σουτ του Ναυρόζογλου από πολύ καλή θέση, ψηλά άουτ η μπάλα.


Στο 61΄ ένα σουτ του Ντότη έξω από την περιοχή, λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι η μπάλα. Στο 67΄ ο Χαλούλους, που δεν είχε πολύ ώρα στον αγωνιστικό ΄χώρο ως αλλαγή, πιάνει το σουτ εκτός περιοχής, λίγο βρίσκει τη μπάλα τη μπάλα ο Αποστόλου, αλλά δεν μπορεί να αποτρέψει το 0-5. Στο 74΄ σέντρα του Σπανού Χ. από αριστερά, κεφαλιά του Ντεντόπουλου στο πρώτο δοκάρι, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα.

Στο 78΄ σουτ του Σπανού Δ. από μακριά, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 82΄ σουτ του Κυρτζόγλου από δεξιά, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα. Στο 85΄ ο Κυρτζόγλου γράφει το τελικό 0-6 με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή.

 

Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ : Αποστόλου (Θανασιάς 80΄), Πανταζής (Θεμελής 46΄), Μέγας, Σιλεβίστας, Ναυρόζογλου, Τσόδουλος, Αλιάι Κ. (Βαλάκος 62΄), Μαγειρίας, Καραντζάς, Παπαγιάννης, Αλιάι Ε.

ΚΟΝΙΤΣΑ : Χαλκίδης, Ντότης, Σπανός Χ., Τσιούτσιος, Μήτσος, Γαιτανίδης, Κίτσος (Χαλούλος 64΄), Σπανός Δ., Ντεντόπουλος, Κυρτζόγλου, Γαλανός

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου