Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Κοιμώμενη η άμυνα στα γκολ - Μισή ευκαιρία την έκανε γκολ ο Μπάλαν


Ήττα στο Βόλο για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα με σκορ 2-1, με τους φιλοξενούμενους να «ξυπνάνε» αργά για να διεκδικήσουν κάτι από το ματς!

Καταρχάς σπαταλήθηκε πάλι ένα ημίχρονο, όπως και με την Τρίπολη, όπου οι κυανόλευκοι έπαιζαν αρκετά παθητικά, αφήνοντας χώρο στον αντίπαλο, άλλο αν τα πρώτα 45 λεπτά δεν είχαν πολλές φάσεις.

Στην επανάληψη οι Θεσσαλοί μπήκαν φουριόζοι, πέτυχαν δυο γκολ, που η άμυνα φέρει μεγάλη ευθύνη και στη συνέχεια που ο Π.Α.Σ. αφυπνίζεται είναι αργά. Ο Ρουμάνος επιθετικός Μπάλαν απορούμε γιατί ποτέ δεν ξεκινάει βασικός. Μπαίνοντας στο παιχνίδι με μισή ευκαιρία στην ουσία έκανε γκολ και γενικά έδωσε άλλο αέρα στην επιθετική γραμμή των Ηπειρωτών. Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς εντός έδρας με τον Άρη και χρειάζονται οπωσδήποτε βαθμοί πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, γιατί μετά δεν ξέρουμε τι εικόνα θα παρουσιάσουν και οι υπόλοιπες ομάδες, που τώρα είναι πιο κάτω στη βαθμολόγια.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 21΄ και ήταν για τον Π.Α.Σ., σέντρα του Μορέιρα από δεξιά, κεφαλιά του Τζίμα προς την περιοχή, ανάποδο ψαλίδι του Παμλίδη, η μπάλα ψηλά άουτ. Η επόμενη καλή φάση ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και ήταν για τους γηπεδούχους, έξυπνο σουτ του Ντέλετιτς, πήγε να «κρεμάσει» τον Αθανασίου, αλλά ο γκολκίπερ του «Άγιαξ» εκτινάχθηκε εξαιρετικά και απέκρουσε.

Στην επανάληψη οι Βολιώτες μπήκαν νωρίς μπροστά στο σκορ, όταν ο Λούνα έκανε τη σέντρα από αριστερά, οι αμυντικοί του Π.Α.Σ. είχαν χάσει τα μαρκαρίσματα και ο Οζέγκοβιτς ανενόχλητος έγραψε με κεφαλιά του 1-0. Στο 55΄ έρχεται και το 2-0, ο Μπαριέντος σέντραρε από δεξιά, ο Παντελάκης πήγε να διώξει με ανορθόδοξο τρόπο με το κεφάλι, η μπάλα έφτασε στον Πάολο Φερνάντες, αυτός πλάσαρε, έβαλε την προβολή ο Οζέργκοβιτς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Κοιμώμενη η άμυνα των φιλοξενούμενων και στις δυο περιπτώσεις!

Στο 68΄ ο Αθανασίου βγάζει σε κόρνερ ένα καλό σουτ του Ντέλετιτς. Στο 77΄ διαγώνιο σουτ του Ροσέρο, με δυσκολία μπλόκαρε ο Κλέιμαν. Στο 82΄ο Μπάλαν, που μπήκε ως αλλαγή, εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Κλέιμαν, πήρε τη μπάλα από ασίστ του Μορέιρα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και μείωσε σε 2-1. Στο 88΄ καλή ευκαιρία για τον Π.Α.Σ., ο Ροσέρο βγήκε τετ-α-τετ με τον Κλείμαν, αλλά ο τερματοφύλακας του Βόλου βγήκε νικητής στη μονομαχία. Στο 91΄ οι Γιαννιώτες παραλίγο να κάνουν την ανατροπή και να ισοφαρίσουν, σέντρα του Ροσέρο από δεξιά, κεφαλιά του Παμλίδη , η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί του Βόλου.

 

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος) : Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης (9’ λ.τρ. Μεταξάς), Μπαριέντος, Μεθκίδα (46’ Νοκέρ), Φερνάντες (80’ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς (86’ Βίκτορ Φερνάντες), Ντέλετιτς (86’ Πίρινεν)

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος) : Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίμας, Μπαγκαλιάνης, Λιάσος (64’ Μπαλάν)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου