Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Βασίλης Σιαφάκας : "Κάπου τρελαθήκαμε λίγο - Έβαλε το χεράκι της και η διαιτησία" (Video)

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής της Καστρίτσας, Βασίλης Σιαφάκας, όπου είχε αρκετά παράπονα για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

 

«Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του, με πολλές και δυνατές μονομαχίες και το σκορ μας αδικεί βάση ευκαιριών. Η Ελεούσα κατάφερε και προηγήθηκε σε μια φάση όπου κάναμε ένα τραγικό λάθος στην άμυνα τη στιγμή που δεν κινδυνεύαμε καν ενώ είχαμε τις ευκαιρίες μπροστά. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Το παράπονο μου είναι ότι κάπου τρελαθήκαμε λίγο και λίγο η διαιτησία που έβαλε το χεράκι της. Δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία αλλά νομίζω ότι έχουν και οι δύο ομάδες παράπονα και ειδικά εμείς έχουμε αρκετά. Τα παιδιά σταθήκανε στο ύψος των περιστάσεων και θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι»

 

Για το που εστιάζει τα παράπονα για τη διαιτησία :

 

«Το ότι έγιναν πολλά φάουλ υπέρ μας αλλά δεν τα σφύριζε, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Για μια φάση πέναλτι σε ένα χέρι που διαμαρτυρηθήκαμε αυτό είναι στην κρίση του διαιτητή, αλλά πάρα πολλά φάουλ στο κέντρο και κοντά στην περιοχή της Ελεούσας δεν μας τα έδωσε και δεν ξέρω τον λόγο και αυτό έφερε έναν εκνευρισμό στην ομάδα και πάλι καλά τα παιδιά που σταθήκανε πολύ καλά μέσα στο παιχνίδι».

 

Για το ότι μέχρι το παιχνίδι με την Ελεούσα δεν είχε δώσει δύσκολους αγώνες η ομάδα του :

 

«Δεν είχαμε κάποιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα, αλλά για δύσκολο παιχνίδι που ήταν αυτό με την Ελεούσα σταθήκαμε πάρα πολύ καλά. Θεωρώ ότι ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι και βάση ευκαιριών άτυχοι σε κάποιες φάσεις όπου σε κάποια τελειώματα η μπάλα έβρισκε στα σώματα των αμυντικών».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου