Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

"Θυελλώδης" Κατσικά στο Ενωσιακό, εξάρα και μόνη πρώτη!


Η άλλη Θύελλα, αυτή της Κατσικάς εκμεταλλευομένη την ήττα τη Καστρίτσας, κέρδισε με το εμφατικό 1-6 το Νεοχωρόπουλο στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή της Α΄ Ερασιτεχνικής, έχοντας το απόλυτο νικών!

Οι «γαλάζιοι» αν και προηγήθηκαν, στη συνέχεια δεν έκαναν κάτι ουσιαστικό στο ματς, εκτός από μια ακόμα ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Η Κατσικά ήταν καταιγιστική και δίκαια πήρε αυτή την ευρεία νίκη.


Στο 8ο λεπτό γίνεται λάθος στην άμυνα των ερυθρόλευκων, ο Γιαννέτας κλέβει τη μπάλα, μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει νικώντας τον Διαμάντη για το 1-0. Φτάνουμε στο 20΄ για να δούμε την επόμενη φάση, που και πάλι κατέληξε στα δίχτυα. Ο Πετρίδης έκανε την παράλληλη μπαλιά από δεξιά, πλασέ του Τσουμάνη για το 1-1.

Επιμένει η Θύελλα, στο 23΄ σουτ του Σκανδάλη εκτός περιοχής, βγάζει σε κόρνερ ο Μπογιατζούλης. Στο 25΄ ο Κολιούσης σεντράρει από αριστερά, ο Μπογιατζούλης δεν διώχνει καλά, ο Πάνος δεν μπορεί να βρει τη μπάλα από κοντά, στη συνέχεια αυτή πάει στον Καζαντζίδη, αυτός σουτάρει, βγάζει σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Νεοχωρόπουλου.

Στο 29΄ ο Κατσίφας σέντραρε από αριστερά και ο Πάνος με κεφαλιά βάζει μπροστά με 1-2 τους ερυθρόλευκους. Στο 37΄ ο Μελιγγιώτης σεντράρει από αριστερά, διώχνει προσωρινά η άμυνα των γηπεδούχων, η μπάλα φτάνει στον Κατσίφα, που πολύ ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία κάνει το 1-3.


Με γκολ μπαίνει και στην επανάληψη η Κατσικά, στο 58΄ κόρνερ του Κολιούση από δεξιά, κεφαλιά του Καζαντζίδη και 1-4. Στο 63΄ το Νεοχωρόπουλο χάνει μοναδική ευκαιρία με τον Κατσαρά να μειώσει το σκορ, αλλά ο Διαμάντης λέει «όχι» στον παίκτη των «γαλάζιων» δυο φορές, σε φάση τετ-α-τετ. βγάζοντας σε κόρνερ.

Στο 67΄ ο Κατσιφας πασάρει στον Γιαννάκη, κι αυτός με διπλή προσπάθεια νικάει τον Μπογιατζούλη για να κάνει το 1-5. Στο 76΄ εκτέλεση φάουλ του Γιαννάκη, κεφαλιά του Καρμακόλια, οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 1-6.

Στο 80΄ ασίστ του Γιαννάκη από δεξιά, σουτ του Παπουτσή από κοντά, πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα η μπάλα. Στο 86΄ σουτ του Πολυχρόνη εκτός περιοχής, πέφτει και βγάζει σε κόρνερ ο Μπογιατζούλης.

 

ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ : Μπογιατζούλης, Καρακούλαςμ Ζήκος (Σκαργιώτης 46΄), Φώτος, Μαραγκός, Μπαλαντάνης (Καλές 70΄), Πεπόνης, Τρομπούκης (Κατσαράς 46΄), Γιαννέτας (Οικονόμου 35΄ λ. τρ.), Μπουκουβάλας (Κασιμόπουλος 57΄), Τέγος

ΚΑΤΣΙΚΑΣ : Διαμάντης, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Νικολάου (Καρμακόλιας 67΄), Πάνος, Πολυχρόνης, Σκανδάλης, Τσουμάνης (Ψαρράς 73΄), Καζαντζίδης (Γιαννάκης 67΄), Κατσίφας (Παπουτσής 73΄), Κολιούσης (Θανάσης 64΄)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου