Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Ελεούσα : Πέρασε με τεσσάρα από το Σταυράκι


Με το νίκη έφυγε από το Λέανδρος Καμηνάς η Ελεούσα και μάλιστα με σκορ 0-4 επί του Σταυρακίου, περιμένοντας την αυριανή αναμέτρηση της Κατσικάς στους Λογγάδες, για να δει αν παραμένει δεύτερη με ένα βαθμό διαφορά ή θα περάσει πρώτη!


Οι γηπεδούχοι είχαν στο 9ο λεπτό ένα καλό σουτ του Βαλάρη, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 14΄ κεφαλιά του Μαλλάτου, άουτ η μπάλα, ενώ στο 21΄ ο Παπαρούνας έχασε κι αυτός ευκαιρία. Στο 31΄ ο Τσάνης είχε χαμένη ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, κόρνερ του Παπαρούνα, κεφαλιά του Μαλλάτου στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 38΄ σέντρα του Νούγια, πλασέ του Παπαρούνα και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στο 44΄ η Θύελλα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Νούγια από τον Βακαλόπουλο. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Βελτσίστας και έκανε το 0-3.

Στο 54΄ ένα σουτ του Πράσσου, δεν ανησύχησε τον Αρχοντάκη, που μπλόκαρε. Στο 58΄ σουτ του Παπαρούνα, απέκρουσε ο Βακαλόπουλος. Στο 62΄ και στο 64΄ ο Στάμος έχασε δυο ευκαιρίες. Στο 69΄ διπλή ευκαιρία για την Ελεούσα με Ρίζο και Τσουμάνη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 71΄ ευκαιρία με τον Πράσσο για το Σταυράκι. Το τελικό 0-4 έγραψε ο Νούγιας στο 88΄ με ατομική ενέργεια και πλασέ.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης τιμήθηκε από το Δ.Σ. του Σταυρακίου ο Παλαίμαχος άσσος της ομάδας Δημήτρης Μοσχέτας, ενώ την απονομή έκανε ο πρώην αρχηγός του Π.Α.Σ. Γιάννινα και τεχνικός διευθυντης της Θύελλας Ελεούσας Γιωργος Ντάσιος.

 


Σταυράκι : Βακαλόπουλος, Κολιός, Πεπόνης, Καπατσέλης, Αγγέλης (72΄ Καλογιάννης), Κρασόπουλος (66΄ Λαμπράκης), Πράσσος, Βαλαρης (66΄ Νάτσος), Πόλιος, Αθανασίου (80΄ Τζούμας), Μιχαηλ (72΄ Κακανούλιας)

 

Ελεούσα : Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Καράσας, Τσουμάνης, Νάσιος (46΄ Γεωλδάσης), Μαλλάτος (55΄ Ραγιάς), Ρίζος, Τσάνης (55΄ Μουχάνης), Βελτσίστας (61΄ Στάμος), Νούγιας, Παπαρουνας (61΄ Μούτας)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου