Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Καστρίτσα : Διπλό μέσα στο Μέτσοβο με 1-2


Με διπλό από δύσκολη έδρα έφυγε η Κσστρίτσα, που πέρασε το εμπόδιο του Μετσόβου με σκορ 1-2!


Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία πολύ νωρίς, στο 3ο λεπτό ο Σταμούλης απείλησε με τακουνάκι, αλλά απέκρουσε ο Ζώης, ενώ στο 8΄ ο Διαμαντόπουλος σημάδεψε το δοκάρι. Στο 9΄ ο Νάκος χάνει πολύ σημαντική ευκαιρία σε φάση τετ-α-τετ, αλλά και ο Τσιόστας Κ. δυο λεπτά μετά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυρικλίδη. Στο 14΄ ευκαιρία για το Μέτσοβο με τον Τσουλιάη Θ.. Στο 29΄ μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα δεν διώχθηκε καλά από τους γηπεδούχους και ο Κασίμης από κοντά έκανε το 0-1. Στο 36΄ η Καστρίτσα έχασε ευκαιρία με τον Γιαννιώτη.

Στην επανάληψη η πρώτη φάση άνηκε στους «μπλε», φάουλ του Τσουλιάη Θ., κεφαλιά του Νάκου, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 56΄ οι Μετσοβίτες ισοφάρισαν σε 1-1, εκτέλεση φάουλ του Τσιόστα Χ., προβολή του Ζιάβρου και η μπάλα στο πλεχτό. Στο 79΄ η Καστρίτσα πέτυχε το νικητήριο γκολ όταν ο Τσιόστας Χ. ανέτρεψε στην περιοχή τον Αλεξίου με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Ο Σταμούλης το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2 δίνοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Στο 86΄ σουτ του Παλαιοπάνου, πέρασε ελάχιστα άουτ.

 

Μέτσοβο: Ζώης, Γεωργίου, Τσιόστας Χ., Τσουλιάης Κ., Ζιάβρος (87΄ Παίλας), Τσιόστας Κ., Σταχούλης (64΄ Παλαιοπάνος), Χύσο, Μούστο, Νάκος, Τσουλιάης Θ.

 

Αγρ. Καστρίτσας: Κυρικλίδης, Κοσυφαρίνης, Διαμαντόπουλος, Αργυρης Π. Κασίμης, Σπαλιάρας, Γιαννιωτης (83΄ Ηλίας), Νυαρόζογλου (67΄ Αλεξίου), Γόγολος, Σταχούλης (90΄ Τάσσος), Παπαδόπουλος (67΄ Γκέγκα)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου