Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Άτλας/Χουλιαράδες : Συνεχίζει την πολύ καλή πορεία, νίκη 3-0 επί της Ανατολής


Συνεχίζει τις νίκες η ομάδα του Άτλα/Χουλιαράδες, νικώντας με σκορ 3-0 την Ανατολή, παραμένοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας στην Α΄ Ερασιτεχνική!

Χωρίς να πιάσει την απόδοση που είχε σε προηγούμενα παιχνίδια η γηπεδούχος πήρε μια άνετη νίκη. Το παιχνίδι πέρα από τα γκολ δεν είχε πολλές φάσεις, με την Ανατολή να έχει μόνο κάποια σουτ εκτός περιοχής. Το ανησυχητικό με τους «Πόντιους» είναι ότι δεν έβγαλαν πάθος στο παιχνίδι τους, αν εξαιρέσουμε μετά το 3-0, που είχαμε αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα.


Στο 6ο λεπτό ο Ορφανός κλέβει τη μπάλα από τους αντιπάλους του, σουτάρει εκτός περιοχής, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 14΄ οι γηπεδούχοι στην πρώτη κλασσική ευκαιρία τους κάνουν το 1-0, ο Πύρτσιος γέμισε στην περιοχή με εκτέλεση φάουλ, κεφαλιά του Καλογερόπουλου, απέκρουσε ο Τόρμπας, αλλά ο Τζουρμάνας που πήρε τη μπάλα δεν αστόχησε.

Ο Άτλας/Χουλιαράδες συνέχισε να πιέζει, κόρνερ του Δημάκου, πλασέ του Τζουρμανά από κοντά, πέφτει και μπλοκάρει ο Τόμπρας. Στο 25΄ ασίστ του Γιωτάκη στον Πύρτσιο, αυτός από αρκετά δεξιά μέσα στην περιοχή σουτάρει, τραντάζει το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα. Στο 31΄ έχουμε ένα σουτ του Γιάννου έξω από την περιοχή για τους φιλοξενούμενους. Λίγο έξω η μπάλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Στο 49΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημάκου, συρτό, πέφτει αλλά δεν μπορεί να αποκρούει ο Τόμπρας και γίνεται το 2-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γιωτάκης χάνει ευκαιρία σε σχεδόν κενή εστία, τον προλαβαίνουν οι αντίπαλοι αμυντικοί. Το τελικό 3-0 γράφεται στο 72΄ με σουτ εκτός περιοχής από τον Πύρτσιο.

 

ΑΤΛΑΣ/ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ : Πρινέας, Δοβανάς (Γεωργόπουλος 41΄λ. τρ.), Τσιαμάκης, Καλογερόπουλος, Τζουρμανάς, Συμεωνίδης, Κουτσάφτης, Παπανικολάου (Τσιγάρας 76΄), Πύρτσιος (Πανούσης 81΄), Γιωτάκης (Μπεζάτι 76΄), Δημάκος (Ζώνιος 81΄)

ΑΝΑΤΟΛΗ : Τόμπρας, Γιάννος (Γαβρίλας 70΄), Γκούμας, Τσιλιγιάννης (Δήμος 70΄), Δρόσος (Κακοσίμος 70΄), Παππάς, Γεωργιάδης (Αρτέμης 46΄), Γκουγιάννος, Ζάραγκας (Κιούρκας 46΄), Ορφανός, Τασιούλας 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου