Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Τα μοίρασαν στο Κουτσελιό, με ωραία γκολ, 2-2 με το Κεφαλόβρυσο


Τέσσερα γκολ στο Κουτσελιό, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Κεφαλόβρυσο, αλλά χωρίς κανέναν νικητή, στο τελικό 2-2!


Μόλις στο 6ο λεπτό ο Κουτσογιάννης έκλεψε τη μπάλα από αντίπαλο του, με ωραία ατομική ενέργεια προσπέρασε άλλον έναν αντίπαλο και σούταρε για το 1-0. Στο 31΄ ο Γιάκος με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ ισοφαρίζει σε 1-1 για το Κεφαλόβρυσο, το οποίο στο 41΄ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Πότση Σ. βάζει μπροστά με 1-2 τα «αγριοκάτσικα».

Με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Κλιτσινάρης έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής, δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 2-2. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν κι άλλο γκολ με τον ίδιο παίκτη, το οποίο ακυρώθηκε, κάτι για το οποίο διαμαρτύρεται το κουτσελιό.

Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Κουτσογιάννη και Δάσκαλο Ι., ενώ το Κεφαλόβρυσο απείλησε με τους Γιάκο και Πότση Σ..

Κουτσελιό: Θεμελής, Κούτλας (46΄ Τασιούλας), Κρανάς, Τσακανίκας, Μπλέτσας (46΄ Φαρμάκης), Κλιτσινάρης, Δάσκαλος Α., Κακαράνζτας (90΄ Πέτκος), Κουτσογιάννης, Δάσκαλος Ι., Ανανιάδης

Κεφαλόβρυσο: Γεωλδάσης, Κούτρας, Λαμπρος (86΄ Τερζης), Καπίας, Διαμάντης (86΄ Αλεξίου), Τάχιας, Τσάγκας, Πότσης, Μακολλάρι Μ. (68΄ Καμωνας), Πάκος (90΄Μπάζιος), Μακολλάρι Ν. (46΄ Μπιστιόλης)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου