Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Μοιρασιά στην πρεμιέρα για Α.Ε. Γιάννενα και Ζωοδόχο


Μοιρασιά για Α.Ε. Γιάννενα και Ζωοδόχο στην πρεμιέρα στης Β΄ Ερασιτεχνικής, με τελικό σκορ 2π2 στο Ενωσιακό γήπεδο!

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Τούσης σούταρε, δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για να γίνει το 0-1. Στο 10΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα, απευθείας φάουλ του Βλάχου, αποκρούει με τα πόδια ο Αποστόλου, στην επαναφορά κεφαλιά του Λιαμποτή, στο δεξί δοκάρι η μπάλα και στη συνέχεια διώχνει η άμυνα των «οράνιε». Στο 21΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με φοβερό σουτ του Μαγειρία. Στο 32΄ σουτ του Τούση αποκρούει ο Αποστόλου, όπως και σε πολύ καλό σουτ του Τσίου στη συνέχεια.


Στο 53΄ ευκαιρία για τη Ζωοδόχο, σέντρα του Κίτση από αριστερά, προβολή του Τούση στο δεύτερο δοκάρι, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 66’ ο Κίτσης υποδέχθηκε τη μπάλα από δεξιά, την στόπαρε, έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Αποστόλου. Στο 69΄ σουτ του Βλάχου έξω από την περιοχή, στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 1-2. Στο 75΄ ασίστ του Σιώτα, σουτ του Βλάχου, άουτ η μπάλα. Στο 82΄ πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Μαγειρία, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην πλάτη του τερματοφύλακα Γκρέμου και στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

 

ΑΕ Γιάννενα : Αποστόλου, Πανταζής, Σιλεβίστας (46’ Θεμελής),  Αλιάι, Κίτσος, Παπαγιαννόπουλος, Αλιάι Κ, Μαγειρίας Α, Βαλάκος, Παπαγιάννης, Αλιάι Ε

 

Ζωοδόχος : Γκρέμος, Μάντζιος, (46’ Σιώτας), Τσίος, Βλάχος, Παργινός, Ρούσης, Τούσης, Ταμπούρας, Οικονόμου, Λάμπρης (73’ Κάτσης), Λιαμπότης (46’ Κίτσης)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου