Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Μέτσοβο : Νίκη ανάσα στις καθυστερήσεις με 2-1 επί των Λογγάδων


Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μετσόβου, με σκορ 2-1 επί των Λογγάδων!

Το νικητήριο γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα και έδωσε βαθμολογική ανάσα, αλλά και ψυχολογική ανάταση στους «μπλε», καθώς έκαναν και ανατροπή.


Στο 14΄ ένα σουτ του Μπονόβα, μετά από κόρνερ, άουτ η μπάλα. Στο 31΄ σέντρα – σουτ του Σταχούλη, απέκρουσε ο Καρδάνης. Τρία λεπτά μετά μακρινό σουτ του Τσιλοτάι, στο «παραθυράκι» της εστίας η μπάλα για το 1-0. Στο 45΄ σουτ του Γκρέμου, μπλοκάρει ο γκολκίπερ των Λογγάδων.

Στο 49΄λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, σουτ του Τσιλοτάι, λίγο έξω η μπάλα. Στο 65΄ ωραία ατομική ενέργερια και σουτ του Τσουλιάη Θ., αποκρούει ο Καρδάνης. Στο 66΄ ασίστ του Τσουλιάη Θ. στον Κάτσενο κι αυτός ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 76΄ σουτ του Γκόλια Ι., αποκρούει με δυσκολία ο Ζώης. Στο 83΄ αποκρούει ο Καρδάνης σουτ του Μούστο. Στο 92΄ έρχεται η λύτρωση για τους «μπλε», όταν ο Νάκος με πλασέ διαμορφώνει το τελικό 2-1, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα.

 

Μέτσοβο : Ζώης, Γεωργίου, Ναζίρης (80΄ Παίλας), Κάτσενος, Γκρέμος (57΄ Παλαιοπάνος) , Τσιόστας, Σταχούλης (67΄ Σιούτας), Χούσο, Μούστο, Νάκος , Τσουλιάης

 

Λογγάδες : Καρδάνης, Σιδηρόπουλος, Κροκίδης, Γκούζος, Μπονόβας, Παναγιώτου, Γκόλιας Ι. ( 90΄ Μουλαρας), Χαριζάι (86΄ Δραγάτης) , Γκόλιας Λ. ( 70΄ Παπανικολάου), Μπάγιας, Τσιλοτάι


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου