Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Ένα έφτανε στην Ανατολή για να πάρει το "τρίποντο"


Σε απογευματινό ματς που έγινε στο γήπεδο Ανατολής, η τοπική ομάδα κέρδισε με 1-0 την Ηλιόκαλη!

Οι «Πόντιοι» είχαν ευκαιρία να πετύχουν ακόμα πιο εύκολη νίκη, αλλά τελικά χρειάστηκε ένα γκολ για να πάρουν το «τρίποντο».


Στο 13΄ και στο 16΄ δυο σουτ των Γαβρίλα και Κιοσσέ αντίστοιχα δεν βρήκαν στόχο. Στο 20΄ σέντρα του Κιοσσέ, πλασέ του Γαβρίλα, μπλοκάρει ο Τσόλης. Στο 26΄ απείλησε η Ηλιόκαλη με τον Παππά Π. να κλέβει τη μπάλα, αλλά να σουτάρει άουτ. Στο 36΄ σουτ του Ακουλλί, απέκρουσε ο Τσόλης. Στο 43΄ ο Δήμος έκανε την πάσα στον Κιοσσέ εκείνος την προβολή, αλλά μπλοκάρει ο Τσόλης.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 69΄ για να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα, όταν ο Κιοσσές μπήκε στην αντίπαλη περιοχή με το διαιτητή να δείχνει πως ανατράπηκε από τον Τσόλη. Έντονες οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Ορφανός και έγραψε το 1-0. Στο 73΄ καλό σουτ του Ζάραγκα πέρασε άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά σουτ Σχισμένου, μπλόκαρε ο Τσόλης. Στο 90΄ δυνατό σουτ του Γκουγιάννου, αποκρούει με δυσκολία ο Τσόλης. Στο 94΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ για την Ηλιόκαλη με τον Παππά Γ., μπλόκαρε με διπλή επέμβαση ο Ζώης. Στο 98΄ σέντρα του Ορφανού, πλασέ του Ακουλλί, πάνω από την εστία η μπάλα.

 

Ανατολή : Νικολαίδης, Δήμος (66΄ Ζάραγκας), Κακοσίμος, Παππάς, Σχισμένος, Ακουλλί, Κιούρκας, Κιοσσές (78΄ Γεωργιάδης), Τασιούλας , Γκουγιάννος, Γαβρίλας (66΄ Ορφανός)

 

Ηλιόκαλη : Τσόλης, Λαμπρίδης, Παππάς Α., Τσιώνης, Παγωνας, Θανάσης, Παππάς Γ., Κοντοδήμας (86΄ Πανταζης), Καρυωτάκης (78΄ Κλεισούρας), Παππάς Π., Φωτίου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου