Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ! ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ!




Με επιτυχία επέστρεψε στη βάση του ο πρωταθλητής Ελλάδος μετά την πρώτη του εξόρμηση στο Βορρά για φέτος!

Φιλοξενήθηκε από τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο στάδιο, ο οποίος αν και προηγήθηκε μόλις στο 5,' με σουτ από κοντά του Περόνε, δεν απέφυγε την ήττα.

Ο Ολυμπιακός έδειχνε αποσυντονισμένος προσωρινά, βρήκε όμως τα πατήματα του και αντέδρασε. 
Στο 50' κέρδισε πέναλτι από χέρι του Ιντζόγλου και ένα λεπτό μετά ο Τσόρι Ντομίνγκες ευστόχησε και ισοφάρισε. Στο 75' ο Ιντέγε στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, ύστερα από κάθετη πάσα του Μάρτινς, έγραψε το τελικό 1-2.




Τους πρώτους του βαθμούς πήρε ο Παναιτωλικός για τη φετινή σεζόν με αντίπαλο τον Ατρόμητο!

Στο ματς που έγινε στο γήπεδο Περιστερίου οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά η τύχη ήταν με το μέρος των Αγρινιώτων. Στην πρώτη τους επίθεση στα αντίπαλα καρέ στο 12', άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Ροντρίγκες από σέντρα του Κλέσιο.

Ο Ατρόμητος θέλησε να απαντήσει στο 35' και στο 60' με τον Λα Τάλεκ να είναι άστοχος. Το ίδιο και ο Παπαδόπουλος το 88΄. Έτσι στο 93' ο Ουάρντα απλά σφράγισε τη νίκη για τους φιλοξενούμενους με 0-2.





"Σεφτέ" στις νίκες έκανε και η Κέρκυρα απέναντι στην Α.Ε.Λ., επικρατώντας στο νησί των Φαιάκων με 2-0!

Πιο επιθετική η γηπεδούχος από το ξεκίνημα, έχασε δυο ευκαιρίες στο 10' και στο 21' με τον Τουράμ. Στο 24' όμως ο Τουράμ δημιούργησε και ο Ντουαλά εκτέλεσε για το 1-0.

Η Λάρισα αντέδρασε με τον Ναζλίδη στο 32' και τον Αναστασάκο στο 33' να μην βρίσκουν τελικώς τον στόχο. Ο Επσταίν "κλείδωσε" την νίκη για την ομάδα του στο 39' με πλασέ, μετά από ασίστ του Ζορμπά.

Παρόλο που η Α.Ε.Λ. έκανε αλλαγές στο 2ο ημίχρονο δεν κατάφερε κάτι σημαντικό.




ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου