Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Αναδημοσίευση από Τύπου της Ηπείρου : Η εξυγίανση ήρθε και στα Γιάννενα!!!



Τον “ισόβιο” πρωταθλητή αντιμετώπισε τη Δευτέρα που μας πέρασε ο Π.Α.Σ. Γιάννινα στο Εθνικό Στάδιο των Ζωσιμάδων, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0-2. Οι κυανόλευκοι αν και προσπάθησαν να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, βρήκαν μπροστά τους τις γνώστες δυσκολίες που δεν αφορούν αποκλειστικά τους αντίπαλους έντεκα παίκτες.

Ο Ολυμπιακός δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση την βαθμολογική του θέση και τους τίτλους που τον ακολουθούν αγωνιστικά στην πρόσφατη ποδοσφαιρική ιστορία του. Αντιθέτως ο Π.Α.Σ. ακόμα και με δέκα παίκτες από το 41΄στάθηκε καλύτερα στο ματς. Αν τον άφηνε και το διαιτητικό τρίο να παίξει τη μπάλα που ξέρει, τα πράγματα ίσως ήταν πολύ διαφορετικά. Τα γνωστά πλέον οφσάιντ που κόβουν αντεπιθέσεις και οι κάρτες που βγήκαν κυρίως σε παίκτες του Π.Α.Σ. (έτσι προήλθε και η αποβολή του Λίλα), ενώ όχι με τον ίδιο ζήλο σε παίκτες των ερυθρόλευκων, δεν ξαφνιάζουν πια κανέναν.

Ο ορισμός όμως του διαιτητή Καραντώνη, που έγραψε στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο “ότι δεν διέκοψα το ματς γιατί έκρινα πως δεν κινδύνεψαν ζωές”, ως επόπτη γραμμών στο ματς με τον Ολυμπιακό, αν δεν είναι ανοησία, είναι σίγουρα πρόκληση. Αυτές οι εικόνες άλλα αποδεικνύουν για όσα έγραψε και δεν διέκοψε το ματς στη Θεσσαλονίκη.




Από την άλλη στους ιθύνοντες των φιλοξενούμενων τους έφταιγε πάλι το γήπεδο, ενώ τις πιο πολλές “γλίστρες” τις είχε ο Ζάιρο και ο Μαμπουλού. Η ομάδα τους που δεν αποδίδει ποδόσφαιρο ανάλογο της θέσης της και της ιστορίας της, δεν τους ενοχλεί;;;
Δεν πειράζει τα βρίσκουν μπροστά τους κάθε χρόνο από κάποιες Χάποελ Μπέρ Σεββά και Γιάνγκ Μπόις και αναρωτιούνται τι φταίει.



Υ.Γ.    Ερώτηση προς τους αρμόδιους για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα……

Τα ΜΑΤ γιατί αντέδρασαν μόνο κατά των οπαδών του Π.Α.Σ. σε κάποια μικροεπεισόδια στο ημίχρονο;;;

Η φωτοβολίδα όπως είδαμε όλοι στο γήπεδο έφυγε από πλευράς των οπαδών των φιλοξενούμενων και αυτοί ήταν που ανέβηκαν στα συρματοπλέγματα για επεισόδια.

Αλλά ξέχασα, εξυγίανση κι εκεί……



















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου