Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Καρυές για φίλημα!!!



Στο γήπεδο της Λαψίστας αναμετρήθηκαν οι Καρυές με τον Αετό Πρωτόπαππα. Νικητές ανεδείχθησαν οι γηπεδούχοι με το επιβλητικό 5-0 και δείχνουν έτοιμη για το βήμα παραπάνω αν συνεχίσουν έτσι. 




Πρώτη καλή στιγμή είχαν οι φιλοξενούμενοι με ψηλοκρεμαστό σουτ του Ζωή από αριστερά, να βγάζει εντυπωσιακά ο Μπέλλος. Στο 27΄ γίνεται το 1-0, όταν ο Τσέλα σεντράρει από αριστερά, ο Τσαντής με κεφαλιά σημαδεύει το αριστερό δοκάρι της εστίας του Τσουτσουρά και στην επαναφόρα η μπάλα βρίσκει στο κεφάλι του Κλιτσίνικου και μπαίνει αυτογκόλ. Στη συνέχεια ωραία σέντρα από δεξιά του Χαριζάι, αλλά ο Τσαντής με προβολή στέλνει τη μάλα ψηλά άουτ. Στο 38΄ σουτ του Τσέλα, αποκρούει ο Τσουτσουράς και στην επαναφορά ο Τσαντής σε κενή εστία κάνει το 2-0.


Στην επανάληψη αλλά τρία γκολ για τους "πράσινους". Στο 55΄ο Καλογιάννης βγάζει κάθετη πάσα στον Τσαντή κι αυτός αφού ντριπλάρει τους αμυντικούς σε φάση τετ-α-τετ κάνει το 3-0. Στο 70΄ ο Τάτσης κάνει επέλαση από αριστερά και ανενόχλητος κάνει το 4-0. Στο 81΄ ο Τσέλα σεντράρει, η μπάλα φτάνει στον Τατση που διεισδύει προς το ύψος το πέναλτι, πασάρει στον Χαριζάι κι αυτός σκοράρει για το 5-0. Οι φιλοξενούμενοι στο 2ο ημίχρονο προσπάθησαν να απειλήσουν από κάποιες στημένες φάσεις με πρωταγωνιστές τους Ζώη και Τσιγαρίδα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.


Α.Ε Καρυών : Μπέλλος, Σπυρόπουλος, Τάτσης Β.(46' Φίνος), Χαριζάι, Τσώλης(60' Αντωνίου), Μωραΐτης, Καλογιάννης, Κόκκορης(55' Τάτσης Γρ.), Τσέλα, Τσαντής

Αετός Πρωτόπαππας : Τσουτσουρας, Πασχάλης, Κλιτσινίκος(50' Καραγιάννης), Μαντης, Τσακανίκας(63' Μαμακής), Μάντζιος, Ζώης, Παπαπαύλος(58'Σιώπης), Αλεξίου, Τσιγαρίδας, Κώτσης















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου