Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Ωραίο ματς στο Ροδοτόπι, νίκη για την Κληματιά!!!





Στο γήπεδο του Ροδοτοπίου συναντήθηκαν η Κληματιά και ο Πύρρος Βοτονοσίου, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 4-0!

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις στο 8ο λεπτό με σουτ του Σαντεντίν, να αποκρούει ο Μπαλάτσος. Στο 17΄ σουτ του Κώστα, σώζει ο Γκουντέβενος. Στο 34΄ γίνεται το 1-0, όταν ο Κώστας σουτάρει, ο Γκουντέβενος αποκρούει και στην επαναφορά ο Γκουγιάννος σκοράρει. Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Πύρρου για οφσάιντ στη συγκεκριμένη φάση. 


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά και στο 60΄ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαλδούπη, ο Μπαλάτσος ο διώχνει σε κόρνερ. Στη συνέχεια σουτ του Γκέλη αποκρούει με τα πόδια ο Γκουντέβενος. Κι αλλά ευκαιρία για τον Σαντεντίν από πλεονεκτική θέση χάνεται. Σε αντεπίθεση της Κληματιάς στο 70΄, ο Γκέλης σεντράρει από αριστερά και ο Κώστας από κοντά κάνει το 2-0. Στο 80΄ σουτ του Ντέτσικα αποκρούει ο Μπαλάτσος. Στο 87΄ ο Μαρκούλας σεντράρει και ο Τζιάτζιος με απευθείας γυριστό σουτ κάνει το 3-0. Τελικό 4-0 στο 90΄ από τον Γκουγιάννο με ωραία ατομική ενέργεια.

Κληματιά : Μπαλάτσος Β., Δούμας, Αργύρης, Γκουγιάννος Α., Τζιάτζιος, Γεωργίου, Μπαλάτσος Α., Τζίμας, Γκόγκος (57’ Μαρκούλας), Κώστας, Κόκαλης(63’ Γκέλης).


Πύρρος Βοτονοσίου : Γκουντέβενος, Κοσμάς(80’ Κάνι), Ρέσσος, Κουτσαβέλης, Σιδέρης, Σαντεντίν, Μαντζούκας (77’ Τζέγκας Γ.), Ντέτσικας, Κάκαβος, Χαλδούπης, Εράλντο (57’ Οικονόμου)













  ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου