Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Του πάει το Ενωσιακό, του Ροδοτοπίου!!!



Άλλο ένα διπλό στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. πέτυχε η Πασσαρώνα Ροδοτόπιου με αντίπαλο τους Χουλιαράδες και έκανε σημαντικό βήμα για την υπόθεση παραμονή. Στο ίδιο γήπεδο είχε επικρατήσει και των Αμπελοκήπων, προσθέτοντας άλλους 3 πολύτιμους βαθμούς. 

Στο 23΄ φάουλ του Λιάρου, αποκρούει ο Γκορτζής. Στο 41΄ σουτ του Ξυλογιάννη και στο 45΄κεφαλιά του Ρίζου πέρασαν λίγο άουτ.

Στο 51΄ μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Παπαγεωργίου Γ. το εκμεταλλεύεται και έκανε το 0-1. Στο 70΄ κεφαλιά του Ξυλογιάννη, στην αγκαλιά του Λάλλου. Στο 77΄ γίνεται το 1-1 με σουτ του Λάμπρου από κοντά. Δυο λεπτά μετά όμως ο Καραγιάννης Γ., μετά από εκτέλεση φάουλ του Λιάρου, με κεφαλιά έκανε το 1-2. Στο 81΄ ο Γκορτζής σε φάση τετ-α-τετ νικάει τον Λιάρο. Στο 87΄ο Λάμπρου κερδίζει πέναλτι, εκτελεί ο Ντούκας και η μπάλα πάει άουτ. 

Με 10 τελειώσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Τσουμάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 64΄.



Χουλιαράδες  : Γκορτζής, Τσακμάκης Μ. (80’Ανδρούτσος), Παππάς, Μιχάλης, Ντούκας, Ξυλογιάννης, Λάμπρου, Ηλίας, Παράσχης (71΄Γεράσης), Τσουμάνης, Ρίζος.


Ροδοτόπι  : Λάλλος, Χρυσικόπουλος, Παπαλάμπρης, Καραγιάννης Γ., Πάϊκας (20΄λ. τρ. Νούσιας), Κυπριανός, Λιάρος, Αβντιλάι, Ταμπούρας (89΄ Καπελάκης), Παπαγεωργίου, Τσιλοτάϊ.














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου