Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Συγκατοίκηση πριν το μεγάλο ντέρμπι!!!




Η Ανατολή δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για το ποια ομάδα θα έπαιρνε τη νίκη και επιβλήθηκε με σκορ 4-0 της Αγίας Μαρίνας!

Οι γηπεδούχοι συγκατοικούν ξανά στο "ρετιρέ" του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ Ερασιτεχνικής, παρέα με την Κρανούλα που "γκέλαρε" στο ματς με τον Κένταυρο Μουσιωτίτσας. Θα πάνε έτσι χέρι-χέρι στην επόμενη αγωνιστική και το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ τους στο γήπεδο της Κρανούλας. 


Στο 14΄ σουτ του Φίλιου, αποκρούει ο Αυγερινός. Ένα λεπτό μετά γίνεται το 1-0 με μακρινό σουτ του Δήμου. Στο 17΄ σέντρα του Φίλιου, πλάσε του Τσιαφίτσα για το 2-0. Ακολουθούν σουτ των Σκανδάλη και Παπαρούνα που περνάνε άουτ, μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο 50΄ προβολή του Δήμου, μετά από σέντρα του Τσιαφίτσα, περνάει άουτ. Στο 62΄ο Μελιγγιώτης πασάρει στον Παπαρόυνα, αυτός σουτάρει, αποκρούει ο Αυγερινός και την επαναφορά ο Μελιγγιώτης κάνει το 3-0. Στο 81΄ γίνεται το 4-0 με κεφαλιά του Δήμου, μετά από κόρνερ. Στο 85΄σουτ του Μιχαήλ, μπλοκάρει ο Γρηγοριάδης.


Ανατολή: Γρηγοριαδης, Νικολάου (70΄ Κίτσος), Φίλιος, Παπαβασιλείου, Δρόσος, Δήμος, Σκανδάλης, Γήτας, Μελιγγιωτης Θ., Παπαρούνας (67΄ Μελιγγιωτης Ν.), Τσιαφίτσας


Αγια Μαρίνα: Αυγερινος, Λικάι, Ρίζος, Παππάς, Λαγκαβάνης (74΄  Χότζα), Μπομπάι, Καμονας (67΄ Σταματης), Χωραβατης, Μιχάηλ, Κοτσώνης, Γαβριλας (55΄ Παπαγιαννης)














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου