Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Μια ήταν η Θύελλα στην Κατσικά!!!




Στο γήπεδο της Κατσικάς συναντήθηκαν δυο Θύελλες, η τοπική και της Ελεούσας. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν, όχι μόνο το όνομα, αλλά και τη χάρη. Αφού συνέτριψαν με σκορ 6-1 τους φιλοξενούμενους

Στο 4΄ μετά από φάση διαρκείας ο Λέκκας από κοντά αστοχεί για τους γηπεδούχους. Στο 18΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαρτζιώτη κατέληξε στα δίχτυα του Πιρπιλίδη για το 1-0. το 24΄ κάθετη πάσα του Λέκκα στον Μπελέβετη για το 2-0. Στο 43΄σουτ του Κουμπή στο αριστερό δοκάρι.

Δεύτερο δοκάρι για τον Κουμπή στο 47΄ σε εκτέλεση φάουλ και στην επαναφορά ο Λώλης την στέλνει πάνω στον Γκοτζιά. Στο 60΄ η άμυνα της Κατσικάς δεν διώχνει καλά φάουλ του Νούγια και ο Οικονόμου Γ., με σουτ κάνει το 2-1. Στο 66΄πάσα του Γιαννάκη στον Μπελεβέτη, με πλασέ το 3-1. Στο 78΄ χατ-τρικ του Μπελεβέτη με προβολή, έπειτα από σέντρα του Γκαρτζονίκα και 4-1. Στο 80΄σουτ του Κωσταμένα και 5-1. Στο 89΄ο Γιαννάκης με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-1. 


Κατσικά: Γκοτζιάς, Πατσαβούρας (46’ Μωραίτης), Γκαρτζονίκας, Λισγάρας Ε., Λισγάρας Ε., Ραγιάς (79’ Κωσταμένας), Λέκκας (80’ Κορδοπάτης), Γιαννάκης, Μπελεβέτης, Βαρτζιώτης.

Ελεούσα: Πιρπιλίδης, Οικονόμου Π., Πότσης, Οικονόμου Γ., Πασχάλης Χ., Κωνσταντινίδης (66’ Μπάφας), Πασχάλης Ε., Γεωλδάσης, Νούγιας (79’ Σοφίας), Κουμπής, Βελτσίτσας (46’ Λώλης).















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου