Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Αναδημοσίευση από Τύπου της Ηπείρου : Στην Ευρώπη μας έμαθαν για το ποδόσφαιρο μας, στην Αθήνα μόνο για τα κλαρίνα!!!




Πολλές οι διαμαρτυρίες σε ραδιόφωνα, εφημερίδες και γενικά στα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας, για τη μη προβολή της ομάδας του Π.Α.Σ. Γιάννινα από τα αντίστοιχα Μέσα στην πρωτεύουσα και ειδικά όταν βρίσκονταν στη 2η θέση της βαθμολογίας, πάνω από παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μας άκουσαν στην πρωτεύουσα και ήρθαν από το κρατικό κανάλι για αφιέρωμα.

Τι το ήθελαν;;;

Πρώτο και βασικότερο δεν υπάρχει ούτε δευτερόλεπτο μια δήλωση του πρόεδρου της ομάδας κυρίου Γιώργου Χριστοβάσιλη, που επί της δικής του θητείας στο τιμόνι της ομάδας, ο Π.Α.Σ. βγήκε για πρώτη φορά Ευρώπη. Αυτός που έχει στήσει αυτό το υγιές σωματείο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο και προσπαθεί και στο οικονομικό. Την ώρα που ομάδες δεν έχουν χρήματα ούτε για τα βασικά και η Ε.Π.Ο. τρώει “καμπάνες”  γιατί τους έδωσε αδειοδότηση πέρσι το καλοκαίρι.

Σε όλο το βίντεο από την αρχή μέχρι το τέλος παίζουν παντού κλαρίνα υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής. Πανέμορφη η μουσική μας παράδοση και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό, μιας και έχει τις ρίζες στην αρχαία πεντατονία, αλλά τι σχέση έχει αυτό με το ποδόσφαιρο για να παίζει σε όλο το βίντεο;;;

Μήπως θεωρούν στην Αθήνα ότι μόνο κλαρίνο και τσίπουρο είναι τα Γιάννενα;;;

Κύριοι ήρθατε για μπάλα να μιλήσετε κι όχι για πολιτιστικό γεγονός. Κλαρίνα θα χει στο Σ.Ε.Φ. στην Πίτα του Ηπειρώτη, να πάτε άμα θέλετε να σας κεράσουν. Φαρσοκωμωδία το αφιέρωμα και προχειρότατο, “στο πόδι” που λένε, για να βγει η υποχρέωση.

Από την άλλη η μεγάλη Μπαρτσέλονα μας έκανε την τιμή να στείλει στην πόλη μας τους παλαίμαχους της, για φιλανθρωπικό αγώνα, με τους αντίστοιχους παλαίμαχους του Π.Α.Σ.. Χτίζονται γέφυρες με σοβαρά σωματεία και κάποιους τους ενοχλεί. Ενώ οι αντίπαλοι μας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το περασμένο καλοκαίρι, έχουν να λένε τα καλύτερα για τον Π.Α.Σ., τους φιλάθλους του και οι της Οντ για την πόλη μας.

Σε όλα τα παραπάνω εκτός από την διοίκηση της Π.Α.Ε. βοηθάνε πολύ και οι δημοσιογράφοι της πόλης μας, σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεόραση και στο ιντερνέτ, ώστε να διαφημίζεται η ομάδα και μέσα από αυτήν και η περιοχή. Αυτοί τρέχουν για τον Π.Α.Σ. και τρώνε μέχρι και πέτρες στο κεφάλι, όπως ο άτυχος Θανάσης Μυριούνης στο ματς με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο. Αυτοί κάνουν ρεπορτάζ υπό δυσμενής πολλές φορές συνθήκες, προβάλλοντας τον τοπικό αθλητισμό και έχοντας πενιχρά έσοδα σε σχέση με τους συνάδελφους τους στην πρωτεύουσα.

Ελπίζουμε να μη γίνει το λάθος, όπως έχει συμβεί σε άλλες επαρχιακές ομάδες, να “καλοπιάνουν”  οι διοικούντες τους μεγάλο-δημοσιογράφους από την Αθήνα και μόλις αυτοί καλοπεράσουν και γυρίσουν στη βάση τους, στην καλύτερη περίπτωση να αγνοούν κατά που πέφτουν τα Γιάννενα, στη χειρότερη να γράφουν τα χειρότερα για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα. Το είδαμε και στα δήθεν αφιερώματα…….









ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου