Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Πάλι στο τέλος παίρνει βαθμό ο Π.Α.Σ.! Σας πειράζει???




Πρέπει σιγά σιγά να το συνηθίσουμε όσον αφορά τα φετινά παιχνίδια του Π.Α.Σ. Γιάννινα, πως το θετικό αποτέλεσμα θα έρχεται έστω και στο φινάλε, κι ας μην είναι η απόδοση της ομάδας αυτή που πρέπει βάση ποιότητας ρόστερ.


Στο Περίστερι εμφανίστηκε ένας κακός Π.Α.Σ., για ακόμη μια φόρα, που στο 1ο ημίχρονο δεν απείλησε τον Ατρόμητο. Αντιθέτως οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Λε Ταλέκ στο 26΄.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος προηγήθηκε σε φάση διαρκείας με τον Λε Ταλέκ πάλι πρωταγωνιστή, παρότι ο Πασχαλάκης σε πρώτο χρόνο έκανε άλλη μια εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του Τόνσο και δείχνει απίστευτα φορμαρισμένος. Ο Π.Α.Σ. ανέβασε στροφές στο τελευταίο 20λεπτο, αλλά προσπάθουσε να απειλήσει κυρίως με γιόμες, αφού δεν μπορούσε να σπάσει την αντίπαλη άμυνα. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα όμως, μια τέτοια μακρινή μπαλιά από την άμυνα ήταν αυτή που έδωσε το βαθμό στην Ηπειρώτικη ομάδα. Όμορφο γκολ τόσο σε δημιουργία, όσο και σε εκτέλεση από τον "killer" Πέδρο Κόντε.

Αυτή η εκπληκτική τύχη που έχει η ομάδα των Ιωαννίνων και σε συνδυασμό με το άριστο κλίμα που υπάρχει μεταξύ παικτών, προπονητή και διοίκησης ενοχλεί πολλούς, γιατί είναι σίγουρα μια επιτυχημένη συνταγή για να φτάσεις ψηλά. Μια φταίει το γήπεδο, μια φταίει ο πρόεδρος, τώρα φταίνε και οι διαιτητές με καταγωγή από την πόλη μας.

Πόσο σας πειράζει αλήθεια η καλή πορεία του Π.Α.Σ.???

Πόσο ενοχλείστε που δεν γίνονται χατίρια σε μανατζαρέους και λοιπούς???


Υ.Γ. 

Στον Πανιώνιο μάλλον αυτοί λένε πολλά και γεμάτα "λάσπη". Όχι έμεις, που μας έκανε και την χαρακτηρίστικη κίνηση άνθρωπος της Π.Α.Ε. τους στους Ζωσιμάδες, στο μεταξύ μας ματς.
















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου