Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Αφεντικό στη γειτονιά το Δροσοχώρι! "Χ" στην Κοσμήρα και ασθενοφόρο!




Στην Ηλιόκαλη το γειτονικό ντέρμπι ανέδειξε νικητή τους φιλοξενούμενους του Παντελεήμωνα Δροσοχώριου με σκορ 0-3!

Στο 7΄ μόλις ο Κολιός κάνει σουτ, η μπάλα γλύφει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 25΄ δίνεται πέναλτι για χέρι του Δεληγιάννη και ο Μπίτας ευστοχεί για το 0-1. Πέντε λεπτά μετά και νέο πέναλτι σε ανατροπή του Μελλιγιώτη, ο Μπίτας πάλι εκτελεστής και 0-2. 

Στην επανάληψη οι "πράσινοι" θέλησαν να πιέσουν, αλλά στο 54΄ πάλι ο Μπίτας με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κολιόυ κάνει το 0-3. Στο 86΄ και στο 89΄ σουτ του Δεληγιάννη και του Ντούτση τα απέκρουσε ο Κάτσιος.


Ηλιόκαλη : Γκαραμέτσιος, Τσαντούλης, Φίλης, Αγγέλης Θ, Παππάς Κ, Παππάς Π, Μητρογιάννης, Τσιώνης, Ντούτσης, Δεληγιάννης, Κοντοτάσιος.


Δροσοχώρι : Κάτσιος, Μύταρης(75' Κατέρης),Δήμος, Θεοχάρης, Νάκος, Μελιγγιώτης, Κολιός, ΆμροΠ (72' Βλάχος), Μπήτας, Τσαπαρλής Σ. (67' Μπελεβέτης), Άμρο Χ.












Στην Κοσμηρά η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Πλατανιά, με το σκορ να μένει στο στείρο 0-0!

 Οι φιλοξενούμενοι εκτός από κάποια μακρινά των Παππά και Τσάντα να περνάνε λίγο άουτ δεν είχαν κάτι άλλο. Για την Κοσμηρά καλές ευκαιρίες έχασε ο Καραμάνης με σουτ και ο Βραζιτούλης με κεφαλιά. Πολύ καλή στιγμή με τον Σιδέρη να πιάνει κεφαλιά, αλλά απέκρουσε ο Νικήτας.

Τραυματισμός στα πλευρά για τον παίκτη της Πλατανιάς Σκουτελιά, που χρειάστηκε ασθενοφόρο για να φύγει από το γήπεδο της Κοσμηράς.

ΚΟΣΜΗΡΑ : Αντωνίου, Ρούμπος, Σιδέρης, Βραζιτούλης, Περώνης, Τζούμας, Πατσάλος (Μανώλης 85΄), Βασιλείου (Νούσης 46΄), Ζαράγκας, Καραμάνης (Γεωργίου 89΄), Βογιατζής.

ΠΛΑΤΑΝΙΑ : Νικήτας, Μύταρης, Παγώνας, Κλεισούρας, Βλέτσας Ε., Παππάς, Σκουτελιάς (Κολιός 67΄), Γκόγκας, Γκουρμπάτσης, Κλιτσινάρης (Βλέτσας Β. 89΄), Τσάντας.














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου