Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Από όλα έιχε το ντέρμπι της Γ΄ εκτός από νικήτη!!!



Στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Γ' Ερασιτεχνικής ανάμεσα στο Κάστρο και στην Καστρίτσα δεν αναδείχθηκε νικητής, καθώς το τελικό σκορ έγραψε 1-1!


Ένα παιχνίδι που είχε από όλα, δυο γκολ, αποβολή, 2 πέναλτι (το ένα χαμένο) και καλό ρυθμό ανά διαστήματα. Η κορυφή ωστόσο θα βρει και τους δυο μαζί να συγκατοικούν.

Στο πρώτο ημίχρονο το Κάστρο μπήκε πιο καλά και πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Προηγήθηκε νωρίς από στημένη φάση και μέχρι την ανάπαυλα είχε τον έλεγχο.


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Το Κάστρο έμεινε με 10 από το 52΄ και στο 78΄ δέχτηκε την ισοφάριση. Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και παρότι λιγότεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο βγήκαν ξανά μπροστά με αξιώσεις. Στο τέλος η Κάστριτσα θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι, αλλά έχασε πέναλτι.








Το φιλμ του αγώνα : 


Στο 11΄ Κοκουθάκης Ε. εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα πάει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας των φιλοξενούμενων για το 1-0, παρά την εκτίναξη του Κατσίλα Δ.

Στο 23΄ Κοκουθάκης Ε. σε μια ακόμη εκτέλεση φάουλ, αποκρούει ο Κατσίλας Δ. 

Στο 43΄ διπλή χαμένη ευκαιρία για την Καστρίτσα, όταν μετά από πλάγιο άουτ και σύγχυση στην περιοχή του Κάστρου, ο Βαγγελής πλασάρει από κοντά, πέφτει και αποκρούει ο Γκούβας, δεύτερο σουτ του Βαγγελή στην επαναφορά, στην γραμμή σώζει ο Οικονόμου.

Λήξη ημιχρόνου


Δεύτερη κίτρινη στον Γεωργίου στο 52΄ για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Στο 74΄ σουτ του Τσέλιου, κοντράρει σε σώματα αμυντικών και περνάει για λίγο άουτ.

Στο 76΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Βαγγελή από πλάγια, η μπάλα περνάει λίγο πάνω από την εστία.

Στο 78΄ ο Οικονόμου ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Βαγγελή. Το πέναλτι εκτελεί ο Τσιάκος και ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 81΄ σουτ του Τζώρτζη από πλαγία, με διπλή επέμβαση μπλοκάρει ο Κατσίλας Δ..

Στο 88΄ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κοκουθάκη Ε., με τις γροθιές διώχνει ο Κατσίλας Δ..

Στο 89΄ ανατροπή του Βαγγελή από το Σιώκο μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει ο Τσιάκος, αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.



ΚΑΣΤΡΟ ; Γκούβας, Γεωργίου, Ζαρβαλιάς (Τραγοδάρας Δ. 64΄), Σιώκος, Οικονόμου, Τραγουδάρας Θ., Τάτσης, Τζώρτζης, Γκόντζος (Μπαρμπαλιάς 46΄), Κοκουθάκης Ε., Κοκουθάκης Ι.

ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Κατσίλας Δ., Βασάκος, Μπάρκας, Κατσίλας Ε., Τσέλλιος, Τσίλης, Τσιάκος, Τομαράς, Δοβανάς (Γκόλιας 57΄), Βαγγελής, Τσακιρίδης















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου