Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Αναδημοσίευση από Τύπου της Ηπείρου : Λάσπη στον αγωνιστικό χώρο, “λάσπη στον ανεμιστήρα” και στην αίθουσα Τύπου!!! (από το φύλλο στις 28/1/2017)




Λάσπη στον αγωνιστικό χώρο, “λάσπη στον ανεμιστήρα” και στην αίθουσα Τύπου!!!

Το ματς με τον Π.Α.Ο.Κ. στους Ζωσιμάδες θα ξεχαστεί γρήγορα όσον αφορά το αγωνιστικό του κομμάτι, αφού οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες και για τις δυο ομάδες. Με πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Π.Α.Σ. το τετ-α-τετ του Μαμπουλού, που έστειλε την μπάλα πάνω στον Γλύκο.

Στο εξωαγωνιστικά από την άλλη ειπώθηκαν πολλά. Ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού που κάλυπτε τον αγώνα πως ξέρει ποιος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το χάλι του αγωνιστικού χώρου των Ζωσιμάδων, αφήνοντας υπονοούμενα για τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα Γιώργο Χρηστοβασίλη. Όταν ρωτήθηκε βέβαια από δημοσιογράφους της πόλης μας ποιόν εννοεί απάντησε “ξέρετε εσείς”. Εμείς αυτό που ξέρουμε είναι ότι το γήπεδο δεν ανήκει στην ομάδα και η κατάσταση για το ποιος ευθύνεται είναι τόσο περίπλοκη που αποκλείεται να ξέρουν καλύτερα στη Θεσσαλονίκη. Ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. δεν γνώριζε μέχρι πρότινος τι “κλίκες” υπήρχαν μέσα στην ομάδα του και ξέρει για τους Ζωσιμάδες;;;

Λάσπη στον ανεμιστήρα ρίχνει και το συνέχισε! Είπε πως ο κύριος Χριστοβάσιλης “μπούκαρε” στα αποδυτήρια του Π.Α.Ο.Κ. και τους έβριζε. Όσοι ξέρουν τον πρόεδρο του Π.Α.Σ. καταλαβαίνουν πως αυτό αποκλείεται να έχει συμβεί, αλλά και έτσι να ήταν για να περάσεις από τους “φουσκωτούς” του Π.Α.Ο.Κ. και να προσεγγίσεις τα αποδυτήρια είναι σχεδόν αδύνατο. Βέβαια ο Ίβιτς ξέρει καλά από κόλπα τέτοιου είδους μιας και έχει μπλεχτεί με την “μανατζερική”, όπου όσοι ασχολούνται βγάζουν “τζάμπα λεφτά”. Εδώ στα Γιάννενα βέβαια αυτά τα τερτίπια του δεν πέτυχαν, ούτε τώρα, ούτε παλιότερα. Κι όταν κάτι δεν σου βγαίνει όπως το θες, μετά φταίει το γήπεδο κι ας νίκησες, φταίει ο πρόεδρος, φταίει ο φρέντο που δεν είχε ζάχαρη…….  σου φταίνε όλα!

Τέλος θέλω να μας πει ο “κύριος”  Ίβιτς κάτι και για τα “καλόπαιδα” οπαδούς της ομάδας του, που με το έτσι θέλω απαιτούσαν να μπουν τζάμπα στο γήπεδο και κυνηγιόταν με την αστυνομία στο Άλσος. Κυρίως όμως να μας πει κάτι για την άθλια κατάσταση στην οποία άφησαν το πέταλο που φιλοξενήθηκαν, σπάζονταν σχεδόν όλα τα καθίσματα. Τα οποία σπάστηκαν και εκσφενδονίστηκαν μέσα στο ταρτάν ή κρεμάστηκαν επιδεικτικά στο συρματόπλεγμα πριν καν αρχίσει το παιχνίδι. Χωρίς καμία πρόκληση από τους Γιαννιώτες φιλάθλους, χωρίς την δικαιολογία του “εν θερμό” γιατί δέχτηκαν γκολ ή μια ήττα.



Υ.Γ. 1 Αστυνομία πάλι πουθενά στο πέταλο των φιλοξενούμενων!

Υ.Γ. 2 Στα δημοσιογραφικά των Ζωσιμάδων καλό θα ήταν να έχουν προτεραιότητα οι τοπικοί δημοσιογράφοι και όχι οι φιλοξενούμενοι, ώστε να αναγκαζόμαστε να κάνουμε ρεπορτάζ “αγκαλιασμένοι” σε ένα μπουθ.

Υ.Γ. 3 Τους παραχωρείτε τα μπουθ αλλά δεν ακούτε που στις μεταδόσεις τους λένε 40 φόρες για το γήπεδο. Το ξέρουμε ότι είναι χάλια, αλλά το να το επαναλαμβάνεις κάθε 5 λεπτά είναι εμμονή και κακεντρέχεια, όχι μετάδοση αγώνα.























ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου