Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Αναδημοσίευση από Τύπου της Ηπείρου : Μη δαγκώσετε τη γλώσσα σας και φαρμακωθείτε στην “πλατεία”!!! (από το φύλλο στις 4/2/2017)



Μη δαγκώσετε τη γλώσσα σας και φαρμακωθείτε στην “πλατεία”!!!

Μετά το γήπεδο και τον πρόεδρο, σειρά έχουν οι διαιτητές με καταγωγή από τα Γιάννενα, ώστε να συνεχιστεί η λασπολογία από τις γειτονιές της Αθήνας. Σε λίγο θα μας ρίξουν και το φταίξιμο για τα χρέη που κουβαλάνε και πως για όλα φταίει ο Π.Α.Σ. πάλι.

Ο λόγος γίνεται για τον Πανιώνιο και το διοικητικό του στέλεχος Νίκο Ζαμάνη, που όπως είδαμε όλοι στους Ζωσιμάδες μας έκανε χειρονομίες πως λέμε πολλά, να λέει αυτός διάφορα και να έχει μια τρικυμία εν κρανίο μετά τις επανωτές σφαλιάρες που τρώει από το καλοκαίρι η ομάδα του. Αυτή τη φόρα τα βάλε με τον Γιαννιώτη διαιτητή Αλέξανδρο Κατσικογιάννη για να χτυπήσει πλαγίως πάλι την περιοχή των Ιωαννίνων. Γιατί προσέξτε όταν οι κατηγορίες γενικεύονται δεν χτυπάς πλέον μια ομάδα, αλλά μια ολόκληρη περιοχή.

Όσοι γνωρίζουν τον συγκεκριμένο διαιτητή και από τα γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων που διαιτητεύει, ξέρουν πολύ καλά πως δεν ασχολείται με τον Π.Α.Σ. αλλά και γενικότερα με οποιαδήποτε ομάδα, με την έννοια του οπαδού. Όποτε είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να ευσταθούν αυτά που ισχυρίζονται από την “πλατεία” πως ειπώθηκαν. Αντιθέτως το δικό τους θράσος έχει ξεπεράσει πολλές φορές τα όρια του επιτρεπτού, με αποκορυφώματα το καλοκαίρι που ευθαρσώς έγραφαν και έλεγαν παντού πως “θα βγούμε Ευρώπη έχουμε τα κονέ”.
Τα κονέ έγιναν κώνειο και φαρμακώθηκαν!

Δεν πειράζει, ας μην ζητάνε και πολλά. Δεν την έχουν γλιτώσει ομάδες με μεγαλύτερη ιστορία και λαό (π.χ. Α.Ε.Κ., Άρης, κτλ.), ενώ αυτοί είναι ακόμη στον αφρό…….

Για πόσο ακόμη;;;

Υ.Γ.

Αλήθεια για την υπόθεση με τα “στημένα παιχνίδια” το 2011 πως ξέμπλεξε ο κύριος Ζαμάνης, ξέρεις κανείς;;;









ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου