Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Αναδημοσίευση από Τύπου της Ηπείρου : Πόσο θράσος έχετε για ομάδα γειτονιάς;;;


Πόσο θράσος έχετε για ομάδα γειτονιάς;;;

Πολλά τα ευτράπελα και μετά το ματς από πλευράς παικτών και παραγόντων του Πανιωνίου, αλλά και προκλήσεις από πλευράς οπαδών (αυτοί οι 20 που ήρθαν και πολλοί ήταν). Επίσης η Π.Α.Ε. Πανιώνιος εξέδωσε καυστική ανακοίνωση για το γήπεδο και πως εκεί μέσα πρέπει να παίζουν ζώα.

Κύριοι στο Πανιώνιο το γήπεδο μας ξέρουμε πόσο κακό είναι, αλλά νομίζω πως και οι παίκτες του Π.Α.Σ. Γιάννινα στο ίδιο έπαιξαν και πιο πολλές ευκαιρίες έκαναν. Στον παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη δεν είδαμε κανένα χαλί στο μεταξύ μας ματς, αντιθέτως πολλά σημεία και εκεί δεν είχαν χορτάρι. Χωρίς να έχετε τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν μονίμως στα Γιάννενα το γήπεδο σας ήταν σε παρόμοια χάλια με τους Ζωσιμάδες όταν δεν βρέχει.

Δεύτερο και σημαντικότερο, πόσο θράσος έχετε σαν παίκτες και παράγοντες;;;

Ο Φούντας γύρισε και έκανε χειρονομίες προς την κερκίδα των Γιαννιωτών, γι’ αυτό δεν αναφέρει τίποτα η ανακοίνωση όπως είναι φυσικό. Ενώ ένας παράγοντας την ώρα που αποχωρούσε προς τη φυσούνα έκανε χειρονομία με τα δάχτυλα που δηλώνει “μόνο λόγια είστε”.

Και ρωτώ εμείς είμαστε μόνο λόγια;;;

Εμείς αποδείξαμε έστω και στη λάσπη ποιος είναι καλύτερος. Εμείς δεν λέγαμε όλο το καλοκαίρι πως είμαστε σίγουροι ότι ο Πανιώνιος θα βγει Ευρώπη και πως έχουμε και αποκλειστικές πληροφορίες μέσα από την UEFA, και μόλις ήρθε το μαντάτο του ΔΙΚΑΙΟΥ αποκλεισμού από την Ευρώπη οι γλώσσες μέσα. Η Ε.Π.Ο. δεν έφαγε για χατίρι μας καμπάνα γιατί μας έδωσε παράνομα άδεια.

Όλα τα παραπάνω μόνο από εσάς ειπώθηκαν και έγιναν, αρά το ποιος είναι μόνο λόγια το ξέρουν καλά όλοι……






















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου