Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Βροχή τα γκολ στο Ρωμανό! Νίκη το Συρράκο!


Πολλά γκολ στο Ρωμανό, όπου ο τοπικός Αχέροντας φιλοξένησε τον Πύρρο Μπιζανίου και επικράτησε με σκορ 5-2!

Άλλον αέρα φαίνεται πως έχουν δώσει οι πολλές μεταγραφές που έκανε το Ρωμανό στη χειμερινή περίοδο, αφού σκοράρει κατά ριπάς στα τελευταία ματς. 

Το σκορ άνοιξε στο 16΄ ο Γούλας με όμορφο σουτ στο "γάμα" της εστίας του Μηλιώτη, μετά από πάσα του Λιόντου. Ένα λεπτό μετά χάθηκε η μπάλα σε συνδυασμό των Μπουνα, τακουνάκι του Φαρμάκη στον Γούλα, αυτός στον Λιόντο και 2-0. 

Στις αρχές της επανάληψης μετά από ωραία ενέργεια και σουτ ο Παππάς μείωσε σε 2-1. Στη συνέχεια  σουτ του Λιόντου, πέφτει στη γωνία και σώζει ο Μηλιώτης. Στο 70΄ εκτέλεση κόρνερ του Φαρμάκη, κεφαλιά του Γούλα και 3-1. Στο 73΄ μια γρήγορη αντεπίθεση για το Μπιζάνι και μετά από προσπάθεια του Παππά και γύρισμα εντός περιοχής στο δεύτερο δοκάρι ο Προδρόμου με σουτ έκανε το 3-2. Στο 87΄ κλέψιμο του Νάσση, κάθετη στον Μπούνα για το 4-2. Στο 88΄ ασίστ του Αδαμίδη στον Φαρμάκη για το τελικό 5-2.

ΡΩΜΑΝΟ : Αποστολάκης, Παππάς, Σιάρκος, Καλέσιος (Μίχας 50΄), Αδαμίδης, Ντάφλος, Μπούνας, Λιόντος (Κόλλιας 71΄), Νάσης, Γούλας, Φαρμάκης 

ΜΠΙΖΑΝΙ : Μηλιώτης Σ., Δρόσος Κ. (Δρόσος Β. 31΄), Λαδάς, Γεωργάκης, Ευθυμίου, Βρακάς, Παπαζώτος (Μηλιώτης Α. 71΄), Μπούκας (Μπαλαμάτσιας 60΄), Προδρόμου, Παππάς, Κωστής












Στο 20΄ σουτ του Τζούμα, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Σουτ του Κούτλα στο 23΄ αποκρούει σωτήρια ο Μπάφας. Ψηλή μπαλιά του Κούτλα στον Ντόντη, ο δεύτερος "κρεμάει" τον Μπάφα για το 1-0 στο 25΄. Σουτ του Τζούμα στο 30΄ αποκρούει ο Μπάφας. Στο 45΄ ακυρωθέν γκολ για το Συρράκο, διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι. 

Στο 60΄ κεφαλιά του Αθανασίου, μετά από σέντρα, στο κάθετο δοκάρι η μπάλα και μπλοκάρει στην επαναφορά ο Γάτσιος. Σουτ του Κούτλα στο 70΄, η μπάλα περνάει λίγο άουτ. 

ΣΥΡΡΑΚΟ : Γάτσιος, Γεωργίου, Καραδήμας, Μπουτίκος, Βαγγελής Ι., Σόφης (Πανούλας 90΄), Κούτλας, Μητρογιάννης (Βαγγελής Α. 70΄), Γκόγκας, Ντόντης, Τζούμας (Αυδίκος 70΄), 

ΜΟΥΖΑΚΑΙΟΙ : Μπάφας, Λάμπρος, Μαντέλης (Τάτσης 75΄), Χαλιάσος, Μπάκιας, Ντεντόπουλος, Κρομμύδας, Τσάμης, Τόλης (Κολτσίδας 65΄), Αθανασίου, Σκούφης (Τίνας 30΄)
















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου