Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Επιστροφή στις νίκες το Πέραμα!!!




Με τη νίκη έφυγε η Προοδευτική Περάματος από την ακριτική Κόνιτσα, αφού επικράτησε της τοπικής Πίνδου με σκορ 1-2!

Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις νίκες μετά από σχεδόν δυο μήνες, ενώ η Κόνιτσα με αυτή την ήττα βλέπει το έργο της παραμονής να γίνεται πολύ πιο δύσκολο γι' αυτήν.

Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλές ευκαιρίες, με τους Μανούρη και Παπαδόπουλο, να ανοίξουν το σκορ. Στο 25΄ ο Δημόπουλος με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ από μακρυά "κρεμάει" τον Παίδαρο και δίνει προβάδισμα στην Κόνιτσα. 

Στις αρχές τις επανάληψης ο Μανούρης έπιασε ωραίο σουτ, αλλά ο Μούρας απέκρουσε. Στο 53΄ όμως ο Μπάρκας δεν αστόχησε, βγήκε απέναντι από τον Μούρα και πλάσαρε ιδανικά για το 1-1. Στο 78΄ σουτ του Βλάχου περνάει λίγο άουτ. Στο 83΄ και στο 85΄ η Κόνιτσα με Δημόπουλο και Πατσούρα χάνει την ευκαιρία να προηγηθεί εκ νέου. Στο 87΄ ο Μπάγιας αστοχεί για το Πέραμα. Στο 89΄ επικίνδυνο φάουλ από τον Κίτσο, διώχνουν στη γραμμή οι παίκτες του Περάματος. Στις καθυστερήσεις βαθιά μπαλιά από τον Πεχλιβανή στον Μπάρκα κι αυτός αφού περνάει και τον Μούρα διαμορφώνει το τελικό 1-2. 


Κόνιτσα: Μούρας, Ρούστα, Πορφύρης, Βλάχος Π. Ι., Βλάχος Π.Δ., Πατσούρας, Πούλιος, Χαλούλος, Κίτσος, Δημόπουλος, Βλάχος Χ. (68' Μήτσος).


Πέραμα: Παίδαρος, Διονάτος, Τζάλλας, Στόλης (61'λ.τρ. Ντόβας), Καλογερόπουλος, Φώτης, Ζήσης, Παπαδόπουλος (46' λ.τρ. Μαργώνης), Μανούρης (57' Μπάγιας), Μπάρκας, Πεχλιβάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου