Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Πέντε γκολ, όλα στην επανάληψη, στην Βουνοπλαγιά!!!




Από νίκη σε νίκη πάει το Κεφαλόβρυσο αφού πέρασε και από τη Βουνοπλαγιά, επικρατώντας του τοπικού Αλμυρού με σκορ 2-3!

Οι γηπεδούχοι με αυτή την ήττα συνεχίζουν να μένουν στα χαμηλά της βαθμολογίας κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι πήγε πιο πολύ στη δύναμη και η κατοχή ήταν ισορροπημένη. Στο 53΄ οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν τον σκορ, όταν ο Κούρος τσίμπησε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα και έκανε το 0-1. Στο 62΄ με παρόμοιο τρόπο, αυτή τη φορά από εκτέλεση φάουλ, πάλι ο Κούρος διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Στη συνέχεια ο Αλμυρός ανέβηκε, πίεσε και στο 71΄ ο Ζώτος εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση τερματοφύλακα και άμυνας των αντιπάλων και μείωσε σε 1-2. Πέντε λεπτά μετά, πάλι ο Ζώτος με μακρινό σουτ ισοφαρίζει σε 2-2. Στο τέλος του αγώνα όμως γίνεται η σέντρα από του φιλοξενούμενους, η μπάλα κάπου κοντράρει και ο Νούσης βγαίνει μόνος του με τον Ζιάκα κάνοντας το 2-3. 


ΑΛΜΥΡΟΣ : Ζιάκας, Λαγός, Τσοτσόλης (Μπαιραμπάς 78΄), Σοφίας, Περιχάνα, Τσίτσος, Λαμπρίδης, Αδαμαντίδης (Πούλιος 46΄), Καραγιάννης, Ζώτος, Φίντζος (Γκρόπασι 46΄)

ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ : Βαλτάς, Πότσης Α., Καραμάνης (Κούρος 30΄), Πότσης Θ., Τάσιος, Γραμμόζης, Καλησπεράτης, Δήμος (Νούσης 70΄), Ντόντης, Μακολλάρι, Τριάντος

















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου