Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Δεν χάνεις απλώς την πρόκριση, σε αποδεκατίζουν κιόλας!!!




Η πρόκριση χάθηκε για τον θεσμό του Κυπέλλου μετά την ήττα με 1-2 από τον Πλατανιά στους Ζωσιμάδες, που ήρθε στην παράταση του αγώνα!

Η αλήθεια είναι πως ο Π.Α.Σ. ξεκίνησε πολύ νωχελικά στο 1ο ημίχρονο και ήταν τυχερός που δεν δέχτηκε πιο νωρίς κάποιο τέρμα. Στην επανάληψη όμως συνήλθε και το πάλεψε μέχρι τέλους, παρότι έμεινε με 10, λόγω δίκαιης αποβολής του Μπέριου για την αποκρουσάρα που έκανε (σαρκαστική διάθεση).

Οι κυανόλευκοι λοιπόν στο 2ο ημίχρονο έκλεισαν τους αντιπάλους τους και κατάφεραν λίγο πριν τη λήξη με γκολ του Ζάιρο να στείλουν το ματς στην παράταση. Εκεί ο διαιτητής Δελφάκης "είδε" πέναλτι το 113΄, ενώ δεν είχε δει προηγουμένως σε "σφιχταγκάλιασμα" πάνω στον Ζάιρο, αλλά και σε χέρι αμυντικο΄των φιλοξενούμενων.

Όμως πέρα από την αλλοίωση αποτελέσματος και τα λάθος σφυρίγματα, ο ρέφερι άφησε χώρις τιμωρία το σκληρό παιχνίδι των Κρητικών με αποτέλεσμα αρκετούς μικρούς και μεγάλους τραυματισμούς. Ο Μιχάηλ κληρονόμησε μερικά ράμματα στο κεφάλι από αυτό το ματς, αλλά λογικά θα παίξει το Σάββατο με Παναθηναίκο. Όμως ο Σκόνδρας που έχει αιμάτωμα μεταξύ ισχίου και μέσης είναι αμφίβολο αν θα παίξει. Το ίδιο ισχύει και για τον Κοζορώνη που τραυματίστηκε. Συν τις απουσίες Μπέριου λόγω τιμωρίας και Βιδάλ από κράμπες. 

Όποτε η ζημιά που έγινε από μια τέτοια εγκληματική διαιτησία, είναι πολύ μεγαλύτερη από μια χαμένη πρόκριση.......















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου