Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Νίκες για Πήγασο και Χρυσοβίτσα!!!




Και από το Αγία Σοφία πέρασε ο Πήγασος που επιβλήθηκε των Κραψητών Καππαδόκων με σκορ 1-2 και περιμένει την εξέλιξη του αυριανού ματς Καστρίτσα - Ραφταναίοι για να δει αν θα μείνει μόνος τρίτος στη βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ. Ερασιτεχνικής.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Νίστας πήρε μπαλιά από φάουλ στο κέντρο και αφού στόπαρε ωραία τη μπάλα με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 48΄ο Χήρας βγάζει ασίστ στον Κοντό που σπάει το τεχνητό οφσάιντ της αντίπαλης άμυνας και πλασάρει εύστοχα. Τελικό 2-1 στο 52΄, όταν Δούμας σέντραρε από δεξιά και ο Ευθυμίου με κεφαλιά σκοράρει.


ΚΡΑΨΗΤΕΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΣ: Βαγγέλης, Παπαδόπουλος, Γεωργοκίτσιος (46' Ζήσης), Έξαρχος, Μανίκης, Ναυρόζογλου, Ευθυμίου Ε., Γερογιάννης, Δούμας (82' Παρουτιάδης), Ευθυμίου Χ., Δάμος (60' Αρλέτος)


ΠΗΓΑΣΟΣ: Τίκος, Μακάριος, Αντωνίου, Δήμος, Τζώρτζης, Νίστας, Ζώης, Χήρας, Τσιρώνης (46' Ανδρέου), Αντωνίου, Κόντος (51' Τσιουτσιουλικλής)









Στη Χρυσοβίτσα η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον Αετό Περιστερίου, το οποίο και νίκησε με σκορ 2-0!

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν ο Λεοντάρης με σουτ εκτός περιοχής και το δεύτερο ο Μπούγιας από κοντά, μετά από σέντρα.

















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου