Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Αναδημοσίευση από Τύπου της Ηπείρου : Έχετε ξεφύγει στην πρωτεύουσα!!!




Δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτοαποκαλούνε κάποιοι αθλητικογράφοι σε μεγάλα κανάλια, ραδιόφωνα εφημερίδες των Αθηνών και δεν λέγονται ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της Α.Ε.Κ.,  κτλ.. Αυτά που ακούμε τόσο καιρό για το γήπεδο, τον πρόεδρο του Π.Α.Σ. και άλλα πολλά, έχουν αρχίσει να μας γίνονται συνήθεια πια, αλλά νομίζω ότι κάποιοι θεωρούν πως απευθύνονται σε άμυαλους και έχουν χάσει κάθε μέτρο.

Καταρχάς είδαμε σε αθλητικές τηλεοπτικές εκπομπές να δείχνονται μόνο φάσεις του Παναθηναϊκού από το παιχνίδι και για τον Π.Α.Σ. μόνο το γκολ-οφσάιντ. Άλλες φάσεις δεν είχε ο Π.Α.Σ.;;;


Μετά μιλάνε για αλλοίωση αποτελέσματος σε βάρος της Αθηναϊκής ομάδας με βάση το γκολ που πέτυχε ο Π.Α.Σ.. Δηλαδή το πέναλτι στον Μαμπουλού, το επιθετικό φάουλ στο γκολ του Παναθηναϊκού και η χαρισμένη κόκκινη στον Μολέδο δεν είναι αλλοίωση κατά του Π.Α.Σ.;;;

Εκεί όμως που ξέφυγαν εντελώς οι “δημοσιογράφοι” της πρωτεύουσας  ήταν ως προς τους χαρακτηρισμούς για το γήπεδο του Π.Α.Σ.. Για γίδια έγραψαν, για μαντριά και αλλά πολλά.
Πρώτον που ξέρουν από μαντριά και ζώα στην Αθήνα και τα επικαλούνται;;;  Έχω όντως απορία πάνω σ’ αυτό….

Δεύτερον και σημαντικότερο είναι εκφράσεις αυτές για δημοσιογραφική γραφή;;;


Υ.Γ.

Όταν έρχονται όμως στο γήπεδο του Π.Α.Σ. τους αρέσει τόσο πολύ η μπουτίκ της ομάδας και τρέχουν σαν τρελοί να μπούνε μέσα. Εκεί ξεχνάνε και τι έγραψαν και τι είπαν…..











ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου