Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Αναδημοσίευση από Τύπου της Ηπείρου : Ημιτελικοί Κυπέλλου Ερασιτεχνών!!! (Φύλλο 11/2/2017)



Δυσκολεύτηκε ο Π.Α.Σ. Γιάννινα στα Σερβιανά!!!


Στο γήπεδο των Σερβιανών η μικτή Κ-20 και Κ-17 του Π.Α.Σ. Γιάννινα αντιμετώπισε τον τοπικό Θρίαμβο για το θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και δυσκολεύτηκε αρκετά, μένοντας στο ισόπαλο 0-0 εν όψει της ρεβάνς.



Οι γηπεδούχοι αν και έχουν μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες από ότι τα ταλέντα του Π.Α.Σ. έδειξαν να έχουν πιο αντοχή και να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο. Ξεκίνησαν δυναμικά χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες, ενώ στη συνέχεια είχαν και χαμένο πέναλτι με εκτελεστή τον Κώστα Θανάση. Οι νέοι του Π.Α.Σ. δεν μπορούσαν να σπάσουν εύκολα την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Θριάμβου. Είχαν δυο δοκάρια, αλλά προήλθαν από μακρινά σουτ, καθώς δεν μπορούσαν εύκολα να δημιουργήσουν φάση εντός περιοχής.

Στα δυσάρεστα του παιχνιδιού, η αποβολή του ποδοσφαιριστή του Π.Α.Σ. Ανδρέας Ζήκου γιατί έφτυσε αντίπαλο. Άκρως αντιαθλητική συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε παίκτες που φοράνε τον Ταύρο στη φανέλα. Επίσης ατυχή κατάληξη είχε και ένα χτύπημα του παίκτη των γηπεδούχων Δημήτρη Σκούφη, ο οποίος έπαθε διάσειση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο νοσοκομείο.



“Ζεστή σούπα” στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.


Στον άλλο ημιτελικό που έγινε στο Πανηπειρωτικό Στάδιο μεταξύ του Α.Ο. Βελισσάριου και των Αμπελοκήπων, το θέαμα δεν ήταν καλό, με λιγοστές ευκαιρίες σε ένα στείρο 0-0.

Λίγο καλύτεροι οι γηπεδούχοι με κάποια χαμένα τετ-α-τετ αλλά έχοντας χάσει εμφανώς την αίγλη του παρελθόντος τους. Φυσιολογικό για μια ομάδα που πρωταγωνιστεί, αλλά είναι “γηπεδικός μετανάστης” όπως αναφέρουν δικαίως και οι διοικούντες της.

Οι Αμπελόκηποι από την άλλη έχουν βρεθεί σε δίνη βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής και σίγουρα δεν ήταν κάτι που το περίμεναν στην αρχή της χρόνιας, με βάση την άξια των ποδοσφαιριστών που διαθέτει η ομάδα. 









ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου