Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Χαμένο πέναλτι, δυο δοκάρια, αλλά όχι γκολ στα Σερβιανά!!!



Στο γήπεδο των Σερβιανών ο τοπικός Θρίαμβος φιλοξένησε, για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, την ομάδα των ερασιτεχνών του Π.Α.Σ. Γιάννινα, με το αποτέλεσμα να μένει στο ισόπαλο 0-0.



Το παίχνιδι παρότι δεν είχε γκολ, είχε πολύ καλό ρυθμό κι από της δυο ομάδες, χαμένο πέναλτι για τα Σερβιανά και δυο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους.



Τα Σερβιανά μπήκαν πιο αποφασιστικά στο γήπεδο και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα, με αποκορύφωμα ένα χαμένο πέναλτι στο 13΄.  Στη συνέχεια ο Π.Α.Σ Γιάννινα ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσε να "σπάσει" εύκολα την πολύ καλή σήμερα άμυνα των γηπεδούχων. Ένα σουτ στο δοκάρι ήταν η μόνη ουσιστική απειλή για την εστία του Κυρικλίδη.



Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με ακόμα ένα δοκάρι, αλλά στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα τα πήραν οι γηπεδούχοι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες ως το τέλος.



Ο Π.Α.Σ. Γιάννινα έπαιζε με 10 από το 56΄ λόγω αποβολής ποδοσφαιριστή του.

Ο παίκτης των Σερβιανών Σκούφης μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο με ασθενοφόρο λόγω διάσεισης που έπαθε από χτύπημα. 









Λήξη ημιχρόνου :

Στο 3΄ ο Αλεξίου κάνει σέντρα από αριστερά, κεφαλιά του Θανάση μέσα από την περιοχή και η μπάλα περνάει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Παπαϊωάννου.

Στο 5΄ μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Π.Α.Σ. από τον Μπούρμπο, ο Κατσάνος από κοντά στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του αντίπαλου γκολκίπερ.

Στο 13΄ o Σιουκολάνη ανατρέπει τον Αλεξίου μέσα στην περιοχή και δίνεται πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Θανάσης, αλλά στέλνει τη μπάλα στο κέντρο της εστίας, όπου αποκρούει ο Παπαϊωάννου.

Στο 20΄ εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Λιάπη, κεφαλιά του Σιχλιμοίρη, αποκρούει ο Κυρικλίδης.

Στο 33΄ χαμένη ευκαιρία για τον Π.Α.Σ., ωραίο σουτ του Αλεξίου εκτός περιοχής, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. 

Στο 35΄ σουτ του Σιχλιμοίρη, μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Κυρικλίδης.

Λήξη ημιχρόνου



Στο 51΄ σουτ του Σιουκολάνη εντός περιοχής, η μπάλα χτυπάει στο δεξί δοκάρι της εστίας των Σερβιανών και περνάει άουτ.

Στο 56΄ ο Ζήκος του Π.Α.Σ. Γιάννινα αποβάλλεται για ανάρμοστη συμπεριφορά προς αντίπαλο (τον έφτυσε).

Στο 65΄ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Μπούρμπος κάνει κεφαλιά-πάσα προς τον Θανάση, αυτός διεισδύει από αριστερά και σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα περνάει λίγο διπλά από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Παπαϊωάννου.

Στο 75΄ σουτ του Μπούρμπο από μακρυά, ενστικτωδώς βγάζει σε κόρνερ ο Παπαϊωάννου. 

Στο 92΄ ψηλή μπαλιά από τον Μπούρμπο, ο Θανάσης σε φάση τετ-α-τετ στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία.


ΣΕΡΒΙΑΝΑ : Κυρικλίδης, Γόγολος, Σκούφης (Νούτσος 46΄), Χριστοφορίδης (Μπάφας 68΄), Κατσάνος, Κονοτγιάννης, Αλεξίου, Μπούρμπος, Θανάσης, Μπάλλας, Γούλας

Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Παπαιωάννου, Λαμπρίδης, Καινούργιος, Ζήκος, Σιουκολάνη, Τσέπας, Λιάπης (Καμπότάς 82΄), Μούτσιος, Σιχλιμοίρης Μπιμάι (Ψαράς 46΄), Αλεξίου (Παπαδόπουλος 65΄)
























ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου