Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Χάντμπολ έπαιξαν στο Ενωσιακό Π.Α.Ο. Ιωαννίνων και Π.Α.Ο. Κόνιτσας!!!




Ο Π.Α.Ο. Ιωαννίνων φιλοξένησε στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. την ομάδα του Π.Α.Ο. Κόνιτσας και το σφύριγμα της λήξης τον βρήκε νικητή με σκορ 8-6!!!

Ένα σκορ που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε σε αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά σε άλλα αθλήματα. Συνολικά μπήκαν 14 γκολ και ο Π.Α.Ο.Ι. πήρε νίκη μετά από σχεδόν 6 μήνες. Ο Π.Α.Ο. Κόνιτσας με αυτή την ήττα μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες καθώς ο Απείθαρχος τον πλησίασε μόλις στον 1 βαθμό και η μάχη για παραμονή στην κατηγορία θα είναι σκληρή ως το τέλος.

Το σκορ άνοιξε ο Δερβέντζας με κοντινό πλασέ στο 16΄, μετά από ασίστ που πήρε από τα πλάγια μέσα στην περιοχή. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μάρκος με σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Στο 20΄ ο Αλεξίου με πλασέ από πολύ κοντά έκανε το 2-1. Άμεση απάντηση από τον Κιτσάκη με σουτ στο 23΄ για το 2-2. Στο 28΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ballaxhia και 3-2. Στο 38΄ και στο 45΄ ο Δερβέντζας και ο Τσιώλης αντίστοιχα, με πλασεδάκια έκαναν το 5-2.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Αλεξίου νικάει σε φάση αντεπίθεσης τον Παπαχαρίση για το 6-2. Στο 55΄ο Ballaxhia με σουτ κάνει το 7-2. Η ομάδα της Κόνιτσας εδώ αφυπνίστηκε και πέτυχε 4 συνεχόμενα τέρματα. Στο 68΄ σε αντεπίθεση ο Κιτσάκης νικάει τον Στεφάνου για το 7-3. Στο 72΄ κεφαλιά του Παρασκευά και 7-4. Στο 68΄ σουτ του Κιτσάκη για το 7-5. Στο 82΄ κεφαλιά του Ζαχαροπουλου για το 7-6. Και εκεί που οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το θαύμα της ισοφάρισης, σε μια αντεπίθεση στο 89΄ ο Αλεξίου πλάσαρε ιδανικά τον Παπαχαρίση για το τελικό 8-6.

Π.Α.Ο.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ : Στεφάνου, Παύλου, Sulaj, Μηλιάκης (Πελεκανίδης 51΄), Κοντός, Τσιώλης (Γούσης 51΄), Γούλας (Hector 60΄), Πασσάδης, Δερβέντζας, Ballaxhia, Αλεξίου

Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ : Παπαχαρίσης, Ζαχαρόπουλος, Γκίκας Π., Σακκάς, Παρασκευάς, Διαμαντής (Κυρτζόγλου Σ. 55΄), Κατσούκης (Κυρτζόγλου Ε. 46΄), Σπανός, Κιτσάκης, Μάρκος, Γκίκας Ν. (Καρακατσάνης 75΄)
























ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου