Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Εξάρες μοίρασαν Μπιζάνι και Ρωμανό!!!




Στο ξερό γήπεδο Αμπελιάς ο Πύρρος Μπιζανίου υποδέχτηκε την Αμερό Μηλέας και την υποχρέωσε σε βαριά ήττα με σκορ 6-0!

Στο 6΄ ο Λαδάς επιχειρεί μακρινό σουτ, η μπάλα κάπου κοντράρει και καταλήγει στο "γάμα"της εστίας του Παλτινιώτη Α.. Στο 47΄φάουλ του Παπαζώτου, ο Λαδάς από πλάγια πιάνει το σουτ και κάνει το 2-0. Στο 60΄ ο Παπαζώτος "κρεμάει" τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 3-0. Στο 77΄ σέντρα του Παππά, προβολή του Μπούκα και 4-0. Στο 81΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Δρόσου για το 5-0. Τελικό 6-0 στο 85΄ με σουτ του Μπούκα μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν 1-2 τετ-α-τετ με τον Δαδάνη που δεν ήταν εύστοχος.


ΜΠΙΖΑΝΙ : Γεωργάκης, Προδρόμου, Πριάβαλης (Μηλιώτης Σ. 80΄), Κωστής, Μπαλαμάτσιας (Μηλιώτης Α. 58΄), Βρακάς, Παπαζώτος, Δρόσος, Γραφανάκης (Μπούκας 46΄), Παππάς, Λαδάς

ΜΗΛΙΑ : Παλτινιώτης Α., Πουρνάρας (Μαγειριάς 65΄), Σούλιος, Νιστάς, Ντούκας, Μάντζιος, Παλτινιώτης Ρ., Καπέτης, Δάδανης, Νιτσοτόλης, Λιούτας











Στο γήπεδο Ρωμανού ο τοπικός Αχέροντας έπαιζε με τα Μουζακαία και πήρε τη νίκη με σκορ 6-1!

Στο 8΄ σέντρα του Φαρμάκη, πλασέ του Νάση Θ. για το 1-0. Στο 15΄ ο Μπούνας πιάνει δυνατό σουτ, ασθενής απόκρουση του Μπάφα Ι. και 2-0. Στο 23΄ σουτ του Μπούνα στο δεξί παραθυράκι για το 3-0. Στο 35΄ φάουλ του Φαρμάκη, κεφαλιά του Νάση Δ. και 4-0. 

Στο 65΄ αντεπίθεση για το Ρωμανό, σουτ του Ντάφλου, αποκρούει ο Μπαφας Ι. και στην επαναφορά ο Νάσης Θ. κάνει το 5-0. Στο 70΄ χέρι αμυντικού του Ρωμανόυ εντός περιοχής, το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Τόλης για το 5-1. Στο 85΄ ο Νάσης Δ. από κοντά, έπειτα από ασίστ του Φαρμάκη, διαμόρφωσε το τελικό 6-1.


ΡΩΜΑΝΟ : Αποστολάκης, Νάσης Δ., Καλέσιος, Παππάς, Αδαμίδης, Ντάφλος, Μπούνας, Μίχος (Μπακάλης 65΄), Νάσης Θ., Φαρμάκης, Σιάρκος (Κόλλιας 46΄)

ΜΟΥΖΑΚΑΙΟΙ : Μπάφας Ι., Μπάφας Σ., Λάμπρος, Χαλιάσος, Μπάκιας, Τάτσης, Τσάμης, Τόλης, Τσιώτης, Πιπεριάς, Αγγελής

















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου