Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Αφιερωμένη η νίκη της Περιβλέπτου!!!



Στο γήπεδο Περιβλέπτου ο τοπικός Π.Α.Σ. υποδέχτηκε τον Πανζαγορισιακό και πήρε τη νίκη με σκορ 4-0!

Με αυτή τη νίκη η Περίβλεπτος ξέφυγε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. Μια νίκη που την αφιέρωσε ο προπονητής της ομάδας κ. Μάνθος Σπύρος στον τραυματία Θανασιά Δημοσθένη, ο οποίος χτύπησε αρκετά σοβαρά κοντά στην σπονδυλική του στήλη στο ματς με τον Αετό Νήσου. Τα Ζαγόρια περιμένουν την τύχη του αγώνα με τον Π.Α.Ο. Ιωαννίνων που δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα του Π.Α.Ο.Ι. για να νιώθουν κι αυτοί πιο ασφαλείς στην υπόθεση παραμονή.

Στο 11΄ ο Χαρίσης σε φάση τετ-α-τετ νικάει τον Γεράκο για το 1-0. Στο 21΄ φάση διαρκείας μπροστά στα καρέ το Γεράκου με πρωταγωνιστή τον Μπούκα Γ . και η μπάλα τελικώς καταλήγει στο δοκάρι. Στο 36΄ κάθετη πάσα του Βακάρου στον Χαρίση που πλασάρει για το 2-0.

Στο 49΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πασχάλη για το 3-0. Στο 57΄ σουτ του Κώστα Α. στο δοκάρι. Στο 65΄ ο Φειζουλά πλασάρει ιδανικά για το 4-0. Στο 78΄ σουτ του Βάκαρου, αποκρούει ο Γεράκος. Στο 83΄ σπουδαία ευκαιρία για την Περίβλεπτο, σουτ του Χαρίση από κοντά περνάει ελάχιστα άουτ.


ΠΑΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ: Κόττικας, Θανασιάς, Μπούκας Γ., Ρίζος, Καταγής, Νάστος (61' Καραμπασόγλου), Βακάρος, Φειζουλά, Χαρίσης, Πασχάλης, Μπούκας Δ. (72' Μπενέκος)


ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ: Γεράκος, Ράπτης, Νάνος, Κώστας Μ., Παπιγκιώτης, Μπασιαδήμας, Ντίβας (73' Τσιούρης), Μούτας Π., Κώστας Α. (81' Καραβασίλης), Κανδρέλης, Σταματόπουλος (46' Βάντσης)
















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου