Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Το φέρε "τούμπα" ο Πωγωνάτος!!!




Στο γήπεδο Δελβινακίου ο τοπικός Πωγωνάτος υποδέχτηκε το Σταυρακί και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1!

Οι γηπεδούχοι φιγουράρουν μόνοι τρίτοι, ενώ το Σταυράκι έπεσε στην 5η θέση. Θα δοθεί μάχη ως το τέλος του πρωταθλήματος για το ποιοι θα συμμετάσχουν στα πλει οφ ανόδου. 

Το Σταυράκι προηγήθηκε με ωραίο πλασέ του Τσάγκα στο 12ο λεπτό και στη συνέχεια έχασε μια καλή ευκαιρία σε σουτ του Κουκλίδη. Ο Πωγωνάτος ως την ανάπαυλα δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στην επανάληψη όμως μπήκε πιο επιθετικά και στο 63΄ ο Κατσαβρίας κάνει κεφαλιά-πάσα στον Τσαραώση που με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή νικάει τον Γκάτζιο για το 1-1. Στο 84΄ ο Δήμος σπρώχνει με κεφαλιά τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με δεύτερη κεφαλιά ο Τσαραώσης από κοντά κάνει το 2-1. Στο 86΄ χαμένο τετ-α-τετ του Ζένελη για να καθαρίσει το ματς. Στο 87΄ ο Μαργιόλας κρεμάει τον Μπαλλατζία, αλλά η μπάλα ενώ σκάει μπροστά από την εστία περνάει από πάνω της. Στις καθυστερήσεις κεφαλιά του Ζάννη από πολύ κοντά, μπλοκάρει σωτήρια ο Μπαλλατζία. 

ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ: Μπαλλατζία, Ναθαναήλ, Καρδάσης (72' Ντέλλας), Παπάζης (61΄Κατσβριάς), Καπρινιώτης, Μυριούνης, Μπάγιας (61' Δήμος), Μπράμη, Μπουτοβίνας, Τσαραώσης, Ζενέλης


ΣΤΑΥΡΑΚΙ: Γκάτζιος, Λυπίτκας, Ζάννης, Φώτος, Δέρβας, Κίτσος, Ναθαναήλ (62' Βούλγαρης), Τσάγκας, Κουκλίδης, Μαργιόλας, Κολιός (56' Κολιούσης)















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου