Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Πέρασαν από τους Λογγάδες οι "Πόντιοι"!!!




Στο γήπεδο Λογγάδων ο τοπικός Τιτάνας φιλοξένησε την Ανατολή και ηττήθηκε με σκορ 0-2!

Οι "Πόντιοι" με αυτή τη νίκη συνεχίζουν το κυνήγι της πρώτης θέσης, με σταθερή τη διαφορά από την πρώτη Κρανούλα στους 2 βαθμούς. Οι Λογγάδες αντιθέτως παλεύουν για τη σωτηρία και βρίσκονται μαζί με την Αγία Μαρίνα στη ζώνη του υποβιβασμού. 

Στο 24΄ σέντρα του Γήτα, κεφαλιά του Παπαβασιλείου, μπλοκάρει ο Δραγάτης Π.. Στο 33΄ απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Μάντζο, αποκρούει ο Γρηγοριάδης, στην επαναφορά κεφαλιά του Φάη και η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. 

Στο 49΄ ο Φάης χάνει ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Στο 77΄ ο Γήτας βρήκε μέσα στην περιοχή των Κατσίφα που από κοντά έκανε το 0-1. Στις καθυστερήσεις αντεπίθεση για την Ανατολή, ο Γήτας σουτάρει, αποκρούει ο Δραγάτης Π., η μπάλα φτάνει στον Παπαρούνα που πασάρει στον Κατσίφα κι αυτός διαμορφώνει το τελικό 0-2.


ΛΟΓΓΑΔΕΣ : Δραγάτης Π., Αγκάς (Αμνταραμάν 82΄), Τσίος, Φαής, Λαδιάς, Γκόλιας (Δραγάτης Α. 78΄), Μάντζος, Δάλλας, Μπάγιας, Δραγάτης Α., Τσολάκος

ΑΝΑΤΟΛΗ : Γρηγοριάδης, Νικολάου (Μελλιγιώτης 35΄ (Τσιαφίτσας 82΄)), Φίλιος, Παπαβασιλείου, Δρόσος, Λιαπάκης, Μπίζιος (Κατσίφας 57΄), Γήτας, Ορφανός, Παπαρούνας, Δημος















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου